“For a change” kerstpakketten bij de Wereldwinkel
Uitgegeven op 18-10-2012 om 16:04  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - De werkgroep kerstpakketten van de Wereldwinkel in Hippo is er weer klaar voor; de mailing is de deur uit, de stelling met de voorbeeldpakketten stijlvol ingericht en de folders met de .overige ideeën voor kerstpakketten liggen klaar.

Bijzondere thema’s zijn er ook dit jaar weer, wat dacht je van “Lucky gold” of “hemelsblauw”, “bright red” of een pakket met Piet Hein design producten. De smaken en kleuren van ver, de oorspronkelijke motieven en materialen, voldoende om relaties mee te verrassen. En zit er geen pakket naar je idee bij, geen nood, een pakket op maat is zo samengesteld.De werkgroep kerstpakketten neemt de tijd om de persoonlijke wensen te vertalen in een pakket op maat en, zeker niet onbelangrijk, voor ieder budget. Over grenzen heen kijken en meedenken is de kracht van de Wereldwinkels en met een (kerst)cadeau uit de Wereldwinkel doe je meteen iets waardevols voor de producent. Als dat geen mooie kerstgedachte is!
Bezoek ook de website www.wieringen.wereldwinkels.nl voor ideeën of kom naar de winkel, de medewerkers helpen je graag over grenzen heen te kijken.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Mooiste feest op Wieringen is...
De Flora en Visserijdagen
Wieringer Kermis
Dorpsfeest Westerland
Hippo Feesten
Halloween
Koningsdag
Ik blijf thuis
Ander feestje
  
Occasions
Te koop Heinkel Motor, zeer mooi
€ 2.750,-

Te koop Toyota Avensis Wagon 2.0D Business
€ 7.895,-

Wieringer historie:
Cinema de Haan - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...