De West Coast Sound herrijst in de Dikke Bries
Uitgegeven op 16-10-2012 om 09:10  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - (Advertentie) Inspirerende muziekavond in de Dikke Bries.DE INSPIRATIE
Zomaar een zondagavond in onze favoriete Ierse pub raakten we aan de speel. Helplessly Hoping van Crosby Stills and Nash. Dat klonk lekker! Nog een nummer, nog zo'n West Coast klassieker. James Taylor's Carolina In My Mind.
Alledrie hebben we 'iets' met die typische West Coast sound uit de late jaren 60 en vroege jaren 70. De geniale songs van James Taylor en Jackson Browne, de prachtige samenzang van Crosby Stills and Nash, de poëtische folk van Joni Mitchell en de precieuze countryrock van de Eagles. Heerlijk om naar te luisteren, heerlijk om te spelen.


ONS THEATERCONCERT
Phoenix 3. De naam is niet zomaar gekozen. Het staat voor de herrijzenis van de Amerikaanse West Coast sound. En met gezamenlijk meer muziekervaring dan onze individuele leeftijden werd het ook voor ons tijd voor een herrijzenis. We besloten met de muziek die we mooi vinden, en met de samenzang waar we zo van houden, een theaterconcert samen te stellen. Akoestisch natuurlijk. En dat is gelukt.
De allermooiste liedjes uit Los Angeles' gouden periode, geserveerd met een romig Phoenix 3 sausje. Maar ook nummers uit ons gestaag groeiende eigen repertoire. Waar ook dat West Coast geluid in doorklinkt. Want dat vinden wij mooi. En we denken u ook.
En dus nodigen wij u nu uit om een avond met ons te komen genieten. Een avond vol herkenning en vol verrassing. Drie mannen, drie stemmen, twee gitaren, een tamboerijn en u. Dus kom naar de show, ontspan en geniet van een heerlijk muzikale avond tijdens een heerlijk diner.
Reserveren is gewenst!


20 OKTOBER
DE DIKKE BRIES
Info: 06-23056260
DE WEST COAST SOUND HERRIJST
(advertentie)
Slagerij Ottens
(advertentie)
Formido. Haal meer uit je huis.
Poll:
Mooiste feest op Wieringen is...
De Flora en Visserijdagen
Wieringer Kermis
Dorpsfeest Westerland
Hippo Feesten
Halloween
Koningsdag
Ik blijf thuis
Ander feestje
  
Occasions
Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Te koop Mitsubishi Lancer Stationwagen 1.6 Sport
€ ,-

Wieringer historie:
Terro(tje) - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...