Tonegido dames winnen van Vrone
Uitgegeven op 14-10-2012 om 21:51  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Onder zeer moeilijke omstandigheden speelden de dames van Tonegido een wedstrijd met veel balverlies en ongecontroleerde doelpogingen. Het onderaanstaande Vrone kon hierdoor Tonegido het vooral de eerste helft moeilijk maken. Tonegido sleepte een 9-3 overwinning in de wacht.

De keepster van Vrone bleek de eerste helft niet te kloppen bij de doelpogingen van Tonegido. Pas na 20 minuten viel het eerst e doelpunt voor Tonegido, nadat er daarvoor nog een strafworp gemist was. En ook bij de 1-0 stand miste Tonegido een strafworp. Vrone kon 5 minuten voor de rust gelijk maken door een goed benutte s strafworp 1-1. Deze tussenstand was ook gelijk de ruststand.
Na de rust afhankelijk het zelfde spelbeeld Tonegido viel wel maar het was onsamenhangend en niet dreigend genoeg om Vrone te verontrusten. Vrone wist na 5 minuten op voorsprong te komen 1-2. Tonegido antwoordde snel met 2-2, en 3-2 en Vrone kon een keer terug komen tot 3-3. Met dit gelijkmakende doelpunt was echter het kruit op van Vrone, en door 5 snelle en goede aanvallen wist Tonegido een voorsprong van 8-3 te nemen . Bij deze stand miste Tonegido nog een strafworp en 3 minuten voor het einde bracht Tonegido de marge naar 6 doelpunten . Dit betekende de eindstand van 9-3 voor Tonegido . Eigenlijk enige positieve van de wedstrijd waren de 2 punten voor Tonegido.

Doelpuntenmakers; Ilse de Krijger 3, Suzanne Engel 2, Myrthe Kuut 2 Marissa Slaghekke 1, Mandy Kaan 1.
(advertentie)
(advertentie)
De installateur die u nooit in de kou laat staan...
Occasions
Toyota Corolla Verso 1.8 VVTi Linea Sol
€ 4.995,-

Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Wieringer historie:
De heer Gorter - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...