Hoogtepunt voor brede scholen Nieuwe Niedorp – Winkel en Wieringerwaard
Uitgegeven op 12-10-2012 om 11:54  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Op woensdag 10 oktober bereikte Heddes Bouw & Ontwikkeling het hoogste punt van de brede school in Nieuwe Niedorp – Winkel en op donderdag 11 oktober was ook het hoogste punt van brede school Wieringerwaard bereikt door de medewerkers van aannemersbedrijf Dozy. Twee hoogtepunten die beide zijn gevierd.Hoogste punt Nieuwe Niedorp - Winkel
Het hoogste punt betreft het dak van de nieuwe gymzaal. De gemeente bedankte de medewerkers voor het harde werk en trakteerde op een lunch. De werkzaamheden voor de nieuwe school verlopen volgens planning. Er is gestart met het aanbrengen van dakbedekking en volgende week wordt begonnen met het plaatsen van glas en de geveldelen van gerecycled kunststof.

Hoogste punt Wieringerwaard

Het hoogste punt werd in de ochtend gevierd door de kinderen. De kinderen waren blij en een aantal van hen mochten de zelf gemaakte vlag naar het hoogste punt hijsen. ’s Middags was het officiële gedeelte en hield wethouder Van Dijk een woordje waarin hij zei; “Ik hoop dat de brede school niet alleen een ontmoetingsplek wordt, maar ook een middelpunt voor de kern Wieringerwaard.” Nadat de directieleden van de school De Tweewegen, de kinderopvang Kappio, het aannemingsbedrijf, stichting Surplus en woningstichting Den Helder hun tevredenheid hadden geuit, kon er geproost worden!
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Mooiste feest op Wieringen is...
De Flora en Visserijdagen
Wieringer Kermis
Dorpsfeest Westerland
Hippo Feesten
Halloween
Koningsdag
Ik blijf thuis
Ander feestje
  
Occasions
Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Te koop Toyota Avensis Wagon 2.0D Business
€ 7.895,-

Wieringer historie:
Opgepast - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...