Nieuws uit het lekkere kaaswinkeltje Bocado
Uitgegeven op 11-10-2012 om 09:30  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - (advertentie)

Meldde een andere website onlangs nog dat er in Hippo geen lekker stukje kaas te koop zou zijn, bij Bocado weten ze wel anders. SmaaQ kaas wordt gemaakt van melk van koeien die in de weide grazen. Dit levert gezonde melk op met extra onverzadigde vetten. Omdat er geen extra zout wordt toegevoegd is SmaaQ kaas 20% minder zout dan andere Goudse kazen. SmaaQ kaas, dat is gezond genieten!Bocado aanbieding:

SmaaQ 35+ kaas pikant 5,95 per pond

Bij aankoop van minimaal 1 pond SmaaQ kaas gratis een bakje SmaaQ rijp belegen kaasblokjes. Op=op en maximaal 1 bakje per klant.SmaaQ kaas wordt gemaakt door de CONO kaasmakers.
CONO Kaasmakers heeft de ambitie om duurzaam te ondernemen. Daarom stimuleert zij al sinds 2002, de veehouders om de koeien in de wei te laten grazen. Dit doet zij door veehouders een premie te geven. Dit zorgt voor blije koeien maar ook voor een unieke smaak aan de kaas. Daarnaast neemt een groot gedeelte van de veehouders deel aan Caring Dairy. Dit is een programma gericht op duurzame landbouw waarbij een goede balans centraal staat tussen:
- Een economisch gezond boerenbedrijf
- Een gezonde balans tussen werk en privé voor de boer
- Gezonde en tevreden koeien en
- Oog voor landschap en milieu in en om de melkveehouderij
Veehouders die deelnemen aan Caring Dairy ontvangen hiervoor een premie. Ook de medewerkers van CONO Kaasmakers zijn aan de slag met duurzaamheid. Zo wordt er enkel gebruik gemaakt van groen gas en groene energie en wordt er bewust omgegaan met water.

Wist u dat…... de voedingwaarde van melkeiwitten in kaas vergelijkbaar zijn met eiwitten in vlees en daarom kaas goed geschikt is als vleesvervanger bij een vegetarische maaltijd?
... SmaaQ-kazen alle tijd krijgen om natuurlijk te rijpen. Zo rijpt bijvoorbeeld een overjarige kaas ook écht 18 maanden.
... SmaaQ-kazen nog met de hand wordt geroerd (draineren) en daardoor extra smeuïg en vol van smaak zijn.
... kaas het beste smaakt als u hem een half uur van te voren uit de koeling haalt.
(advertentie)
Reparatiebedrijf Weijers - Beeld en geluid
(advertentie)
Occasions
Toyota Verso 1.8 Dynamic
€ 23.745,-

Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ 15.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Voetballen - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...