De Kerstman en Rudolph maken promotie voor de Kerstborrel in Brandend Zand
Uitgegeven op 11-10-2012 om 00:31  |  link  |  bewaar  |  print

WESTERLAND / LUTJE - Ook dit jaar organiseert Edwin Wittink van Beachhouse en Beachbar Brandend Zand weer een kerstborrel. Dit jaar wederom op de laatste werkdag voor velen, vrijdag 21 december. Leuk voor met collega's. Maar iedereen is vanaf 15:00 uur van harte welkom.

Deze keer is er medewerking van DJ Berry. Die voor deze gelegenheid natuurlijk DJ Berry Christmas heet.
Vorig jaar kreeg Wittink nogal eens te horen dat het een leuk idee was, maar dat vele mensen al plannen hadden. Om dit voor te zijn besloot de uitbater al vroeg met de promotie te beginnen.


Hier krijgt richard Verfaille een uitnodiging. (Foto's John van Mook)

Hier krijgt zelfs de bakker het warm van.

Begin oktober trok hij een kerstmannenpak aan en wist hij Jeroen Kleimeer en Merijn Kok zo gek te krijgen om in een rendierpak van De Scharrelboet te kruipen. Dat dit eigenlijk een paardenpak was mocht de pret niet drukken. Met zín drieŽn deelden ze kerstkaarten uit die Drukkerij Burghout voor deze gelegenheid heeft laten drukken. Fotograaf John van Mook legde alles op de gevoelige plaat vast. De promotieactie trok veel bekijks en toverde bij iedereen een gulle lach op het gezicht. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om op de kerstborrel te verschijnen dan zijn er vele mogelijkheden om toch eens van de gastvrijheid op het Lutjestrand te genieten. Kijk daarvoor op www.brandendzand.net of op de Facebookpagina van Brandend Zand. Staat er geen feestje voor je tussen dan kan je dat natuurlijk altijd zelf nog organiseren.

(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Hyundai I10 1.1 5drs
€ 3.745,-

Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Wieringer historie:
Hippo Noord - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...