Strijd mee tegen MS
Uitgegeven op 16-10-2012 om 09:09  |  link  |  bewaar  |  print

REGIO - Al bijna 20 jaar zet het Nationaal MS Fonds zicht in voor mensen met Multiple Sclerose, beter bekend als MS. Van 19-24 november is de landelijke collecteweek. Strijd mee tegen deze onzichtbare slopende ziekte.

MS is ziekte van het centrale zenuwstelsel. Door nog onverklaarbare redenen valt je eigen lichaam dit zenuwstelsel aan. Hierdoor ontstaan allerlei fysieke ongemakken, bij de een heftiger dan bij de ander. Heel vaak zie je niks aan mensen met MS. Die lijken gewoon te fungeren, maar MS is net zo onvoorspelbaar als het weer en slaat toe wanneer je het niet verwacht. Leren leven met een onvoorspelbare ziekte als MS is een uitdaging.

Het Nationaal MS Fonds richt zich op toegepast wetenschappelijk onderzoek, patiënten-begeleiding en voorlichting. Het onderzoek richt zich op het heden en nabije morgen en heeft daarbij de kwaliteit van leven hoog in het vaandel staan. Genezing is nu nog niet mogelijk daarom zet het Nationaal MS Fonds zich in op een beter leven met MS vandaag.

Collectanten zijn hard nodig!
Wilt u heel concreet helpen om mensen met MS een beter leven te geven?
Collecteren is niet moeilijk. U ontvangt van de coördinator in uw woonplaats de collectebus en overlegt in welk straat wilt collecteren. Gemiddeld zet u zich 1 avond per jaar in!

Wilt u zich aanmelden en/of meer weten over ons werk?
Bel 010-5919839 of kijk op www.nationaalmsfonds.nl.
Een donatie op giro 5057 is meer dan welkom.

(advertentie)
(advertentie)
Uw warme bakker!
Poll:
Mooiste feest op Wieringen is...
De Flora en Visserijdagen
Wieringer Kermis
Dorpsfeest Westerland
Hippo Feesten
Halloween
Koningsdag
Ik blijf thuis
Ander feestje
  
Occasions
Te koop Toyota Avensis Wagon 2.0D Business
€ 7.895,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Wieringer historie:
Woonhuis Kroonprins - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...