34ste Wieringer Zwem4daagse in 2012
Uitgegeven op 09-10-2012 om 09:08  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Traditie getrouw wordt de Wieringer zwem4daagse in de herfstvakantie gehouden, die dit jaar van 22 t/m 26 oktober zal zijn, het bad is dan volgens een aangepast rooster geopend. De locatie is natuurlijk Zwembad “De Venne”, waar dit jaar alweer voor de 34e keer de zwem4daagse wordt gehouden.

In samenwerking met vrijwilligers van de buurtverenigingen Noordervenne en Klufterkrogt wordt weer een leuk programma in elkaar gezet. De middagen van 14:00-16:30 zijn ingericht voor de jeugdige 4daagse deelnemers. Van 14:00 tot 14:45 worden de banen gezwommen, daarna mag er lekker gespeeld worden. Deelnemers t/m 10 jaar zwemmen 250 meter (=10 banen) en vanaf 11 jaar 500 meter (=20 banen). Het programma zal weer gevarieerd zijn. Er zijn verschillende activiteiten, maandag en dinsdag zijn er spelletjes rond het bad, de spelletjes worden begeleid door vrijwilligers van de beide buurtverenigingen. Op woensdag is er verkleed zwemmen en krijgen de mooiste jongen en meisje de titel Miss/Mister zwem4daagse. Op donderdag lekker zwemmen in een pyjama of nachtpon. Wie wordt dit jaar loopmatkampioen, en wie kan er het langst aan een spijkerbroek boven het water hangen. Uiteraard is er ook aan de creatievelingen gedacht zij mogen een kleurplaat inkleuren. Aan alle activiteiten zijn prijzen gekoppeld. Tijdens het vrijzwemmen zijn er in het bad verschillende spelvlotten met natuurlijk ook weer een groot opblaasobject! Dit jaar sluiten we op donderdagavond de zwem4daagse af met een LIVE DISCO en PLAYBACK show, dit i.v.m. de halloweenmarkt op vrijdag. Deze avond mag er alleen gezwommen worden door de deelnemers van de zwem4daagse op vertoon van hun zwem4daagse kaart, er is dus op deze avond géén losse kaartverkoop aan de kassa.

s’Avonds is er gelegenheid voor de volwassenen om de 4daagse te zwemmen. Op maandag en dinsdag tussen 18:00-19:00 of 19:45 en 20:45. Woensdag tussen 18:30 en 20:00 op deze avond is ook weer de traditionele bingo. Donderdagavond vervalt i.v.m. de live-disco en playbackshow voor de jeugd, die een dag vervroegd is i.v.m. de Halloweenmarkt op de vrijdag.

Wie 4 dagen de banen heeft gezwommen ontvangt op de laatste dag een medaille.
Alle deelnemers maken kans op het winnen van o.a.waardebonnen of leuke prijsjes.

Op vrijdagmiddag (15:30-17:00) is er eventueel de mogelijkheid om de banen te zwemmen die nog ingehaald moeten worden.

Kosten voor deze hele week zwemplezier zijn € 8,50. De kaartverkoop is inmiddels gestart, de zwem4daagse kaarten, kunnen tijdens het recreatief zwemmen gekocht worden.

(advertentie)
Reparatiebedrijf Weijers - Beeld en geluid
(advertentie)
Slagerij Ottens
Poll:
Mooiste feest op Wieringen is...
De Flora en Visserijdagen
Wieringer Kermis
Dorpsfeest Westerland
Hippo Feesten
Halloween
Koningsdag
Ik blijf thuis
Ander feestje
  
Occasions
Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Wieringer historie:
Jaap Holst - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...