Fair Minds kookwedstrijd voor jongeren
Uitgegeven op 08-10-2012 om 20:56  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - In de aanloop naar de Fair Trade week, die loopt van 25 oktober tot 4 november, organiseert Fair Minds een kookwedstrijd voor jongeren tussen 18 en 28 jaar. Inzet is het beste Fair Trade rijstgerecht van Nederland.

Jongeren worden gevraagd hun favoriete rijstgerecht te uploaden via www.fairminds.nl, dit kan tot 28 oktober as.
De daar gecreëerde receptenkaart kan vervolgens gedeeld worden via sociale media als Facebook en andere kanalen. Degene met de meeste ‘likes’ wordt de ‘wildcard’finalist. Uit de overige recepten worden 9 recepten gekozen door een deskundige jury nl. Estée Strooker de jongste Masterchef van Nederland, Prins van den Bergh tvkok van 24/Kitchen en Alain Caron jurylid van Masterchef op TV.

In totaal gaan dus 10 recepten de finale in. Elke finalist mag een vriend(in) uitnodigen om een kookteam mee te vormen. Dit kookteam maakt, naast het eigen recept, nog een ander rijstgerecht aan de hand van een voorbeeld. De winnaar gaat naar Thailand, de overige finalisten ontvangen een Big Fair Bag gevuld met een Fair Trade kookpakket. Alle overige deelnemers ontvangen een E-book met de beste ingestuurde recepten van de actie.
De kookwedstrijd vind plaats op donderdag 1 november in kookstudio Keizer Culinair in Den Haag.

Dus ben jij de keukenprins(es) onder je vrienden en studiegenoten en word je geroemd om je culinaire hoogstandjes? Upload dan jouw favoriet rijstgerecht en maak kans op een culinaire reis voor twee personen naar Thailand.
Zie voor verdere informatie www.fairminds.nl of bezoek de website van de Wereldwinkel in Hippo www.wieringen.wereldwinkels.nl.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Mooiste feest op Wieringen is...
De Flora en Visserijdagen
Wieringer Kermis
Dorpsfeest Westerland
Hippo Feesten
Halloween
Koningsdag
Ik blijf thuis
Ander feestje
  
Occasions
Te koop Toyota Avensis Wagon 2.0D Business
€ 7.895,-

Te koop Heinkel Motor, zeer mooi
€ 2.750,-

Wieringer historie:
Hollebalg - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...