Rabobank Schagen-Wieringerland steunt Cliniclowns tijdens spaarfeest
Uitgegeven op 05-10-2012 om 13:47  |  link  |  bewaar  |  print

REGIO - In de herfstvakantie barst het Spaarfeest bij Rabobank Schagen-Wieringerland weer los. Van 22 t/m 26 oktober vormen de kantoren in Hippolytushoef, Nieuwe Niedorp, Schagen (Nieuwstraat) en Wieringerwerf het decor van het circus!De bank voor één week het decor van een circus
De jonge rekeninghouders (t/m 12 jaar) mogen hun spaarpot komen legen. Er ligt een cadeautje klaar voor deze jonge spaarders. Om het feest helemaal compleet te maken komt er een echte circusshow: met buikspreken, goochelen en jongleren. Het is feest, dus alle bezoekers mogen verkleed komen.

Programma circusshow
De circusshow is op diverse momenten en kantoren bij te wonen. Op woensdag 24 oktober in het kantoor in Nieuwe Niedorp (bij de bibliotheek) van 10.00 – 11.00 uur en ’s middags in kantoor Wieringerwerf van 13.00 – 14.00 uur. Op vrijdag 26 oktober in het kantoor in het centrum van Schagen (Nieuwstraat) 10.00 – 11.00 uur en in het kantoor in Hippolytushoef van 13.00 – 14.00 uur.

Cliniclowns
Voor iedere storting doneert Rabobank Schagen-Wieringerland een bedrag van € 1,- aan de Cliniclowns. Zo helpt de bank samen met de jonge spaarders ervoor dat kinderen in een moeilijke tijd toch plezier kunnen beleven.

Welkom
Iedereen is van harte welkom op het Rabo Spaarfeest. Informatie en actievoorwaarden staan vermeld op de website van Rabobank Schagen-Wieringerland, www.rabobank.nl/sw.
(advertentie)
Uw warme bakker!
(advertentie)
Formido. Haal meer uit je huis.
Poll:
Mooiste feest op Wieringen is...
De Flora en Visserijdagen
Wieringer Kermis
Dorpsfeest Westerland
Hippo Feesten
Halloween
Koningsdag
Ik blijf thuis
Ander feestje
  
Occasions
Mitsubishi Outlander 2.0 invite plus
€ 4.495,-

Te koop Heinkel Motor, zeer mooi
€ 2.750,-

Wieringer historie:
Olympiatour 1971 finish etappe in de Slingerweg - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...