Eerste kernconsultaties Accommodatiebeleid Hollands Kroon van start
Uitgegeven op 03-10-2012 om 23:46  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Op 8 en 9 oktober zijn van 19.30 tot 21.30 uur de eerste kernconsultaties voor de ontwikkeling van Accommodatiebeleid Hollands Kroon. De bijeenkomst voor de kernen Anna Paulowna en Van Ewijksluis vindt plaats op 8 oktober in het gebouw van Atletiekvereniging Dokev in Anna Paulowna, bij Sportpark Kleine Sluis aan de Randweg. Op 9 oktober staat Breezand op het programma bij OBS De Zandhorst, Pastoor Verhoeffpark 114.

Op 25 september heeft gemeente Hollands Kroon het startsein gegeven voor het (verder) ontwikkelen van het Accommodatiebeleid Hollands Kroon. De ontwikkeling van het Accommodatiebeleid gaat gepaard met vijftien kernconsultaties voor alle kernen van Hollands Kroon. De gemeente wil in contact komen met inwoners, verenigingen en instellingen, waarbij de discussie ‘wat zijn basisvoorzieningen, wat is wenselijk en welke voorzieningen worden niet gesteund’ centraal staat. Daarnaast worden de kerneigenschappen en de ontwikkelingen in het dorp in kaart gebracht.

Programma
Het programma tijdens de bijeenkomsten is opgebouwd uit een schets van de kern op het gebied van bevolking en ontwikkelingen, er wordt nagedacht over oplossingen voor ontwikkelingen en er wordt aangegeven hoe u kunt meewerken aan deze oplossingen. U kunt advies geven tijdens deze bijeenkomsten of via het e-mailadres kernen@hollandskroon.nl.

Meer informatie?
Voor meer informatie kunt u terecht op www.hollandskroon.nl, via het tabblad Ontwikkelen vindt u het laatste nieuws onder de knop Accommodatiebeleid. Op Facebook kunt u via de pagina ‘Accommodaties’ actief meedenken over het Accommodatiebeleid.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Te koop VW Golf Automaat
€ 13.990,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Caltex - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...