Burgemeester Jaap Nawijn doet aangifte van schending geheimhouding
Uitgegeven op 02-10-2012 om 16:55  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - De voorzitter van de raad, burgemeester J.R.A. Nawijn, heeft maandag 1 oktober jl. aangifte gedaan van schending van de geheimhouding door raadslid R.M. Ravensteijn van LADA (Democratie Anders). Dit bericht bereikte ons dinsdagmiddag namens de gemeente Hollands Kroon.


Dinsdagmiddag maakte Jaap Nawijn (bovenste rij midden) kennis met de jongste schoolkinderen uit Hollands Kroon tijdens de opening van de kinderboekenweek.

In een ingezonden brief aan de WieringerCourant/Wieringermeerbode van 25 september en op de website van LADA publiceerde hij informatie uit de besloten raadsvergadering van 26 juni 2012 over de voordracht van de burgemeester. Op datgene wat is gewisseld in de besloten vergadering rust geheimhouding.

Naar aanleiding van de publicatie op de website van LADA en het sturen van informatie aan de WieringerCourant/Wieringermeerbode is op basis van de Gemeentewet aangifte gedaan bij de politie wegens schending van de geheimhoudingsplicht. Burgemeester Nawijn heeft hierover vooraf contact gehad met de heer Ravensteijn en de gemeenteraad geÔnformeerd. Het is aan het Openbaar Ministerie om te bepalen of tot strafvervolging wordt overgegaan.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Corolla Verso 1.8 VVTi Linea Sol
€ 4.995,-

Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Wieringer historie:
Concordia - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...