Slachtoffer ongeval uren in auto
Uitgegeven op 12-08-2012 om 15:51  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGERWERF - Op zaterdagmorgen omstreeks 03.15 uur stapte een 28-jarige man uit Wieringerwerf in zijn auto. Hij was na een avondje stappen thuis gekomen, maar vertrok om onbekende reden weer.


Fotografie Peter Stoop.

Toen hij in de loop van de ochtend nog niet thuis was, werd er naar de man gezocht. Familie trof de man in zijn auto aan bij de kruising van de Oosterkwelweg en de Sluitgatweg in Wieringerwerf.

Het slachtoffer was over de Oosterkwelweg aan komen rijden en had de bocht naar rechts genomen. Hierbij was hij met zijn auto naast de weg terecht gekomen en in de lengterichting in een nagenoeg droge sloot terecht gekomen. De man zat bekneld in zijn auto en had hoofdletsel opgelopen. De man is door de brandweer uit de auto gehaald en met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Hij heeft vermoedelijk een ernstige hersenkneuzing. Omdat de man de avond van tevoren alcohol had gebruikt is er een bloedproef gedaan. Het bloedmonster wordt door het Nederlands Forensisch Instituut onderzocht op de aanwezigheid van alcohol.
(advertentie)
(advertentie)
Dierenspeciaalzaak, Hengel en Ruitersport
Poll:
Flora en Visserijdagen
Ik ga heen
Ik twijfel nog
Ik blijf thuis
  
Occasions
Toyota Aygo 1.0 VVTi 3drs Airco
€ 3.850,-

Toyota Auris TS 1.8 full Hybrid bj 2015 incl afleverkosten
€ 20.945,-

Wieringer historie:
Caltex - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...