Aanstaande weekend CRT Classic Demoraces op het Kooypunt
Uitgegeven op 06-08-2012 om 09:10  |  link  |  bewaar  |  print

REGIO - De voorbereidingen van de traditionele CRT Classic Demorace op het Kooypunt circuit in Den Helder zijn in volle gang. Dit jaar is de opstelling van het rennerskwartier en de catering iets aangepast doordat de offshore industrie meer plek nodig heeft bij sommige bedrijven. Alle bedrijven rondom het circuit zijn erg enthousiast en verlenen alle medewerking. Waarvoor de organisatie hen erg dankbaar is.


Archieffoto Henk-Jan Wittink gemaakt tijdens Classicrace in Hengelo Gelderland.

De datum van het evenement is zondag 12 augustus 2012. Om dit alles wederom tot een geslaagd evenement te maken, hoopt men op veel toeschouwers en mooi weer. De opening zal dit jaar geschieden door de wethouder van gemeente Den Helder - voormalig Wieringer - Jan Kees Visser. Daarna zullen de Demoracers van start gaan. Net als andere jaren zal de catering verzorgd worden door Haantje de Voorste.

Tevens is er een grote tent aanwezig waarin ruim 30 speciale racemotoren te bewonderen zijn van plaatselijke rijders zoals Co Looyenstein op zijn Yamaha RD 350 waarmee hij vele overwinningen heeft behaald, Gerard Numeijer op een Norton Manx 500cc, Arie Bakker op een Mike Hailwood replica 500cc en nog diverse anderen.

De organisatie is trots u kennis te kunnen laten maken met het alom bekende Centennial Motorracing Team (www.centennialmotorracingteam.nl )

Een aantal van bovengenoemde racers zijn te zien tussen het CRT programma door. Bij het CRT zijn de races ingedeeld in verschillende klassen; 50cc, 125cc, 350cc, 500cc, zijspannen en de oldtimers. U kunt genieten van een rijkelijke gevuld en interessant programma. De entreegelden zijn € 5,00 per persoon hiervoor ontvangt u een programmaboekje (zolang de voorraad strekt) & gratis parkeren. (kinderen tot 14 jaar zijn gratis).

De dag begint om 8 uur 's morgens met het keuren van de motoren en rond de klok van 10 uur zullen de trainingen van start gaan. Na de opening om ca. 13.00 uur beginnen de Demoracers. Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door de sponsors en een groep vrijwilligers van Motor Club MIOS te Anna Paulowna.
(advertentie)
(advertentie)
Uw warme bakker!
Occasions
Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Toyota Aygo 1.0 VVTi Sport 5drs inclusief afleverkosten
€ 4.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Alvitlo school na de brand - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...