'SINTERKLAAS AL OP WEG NAAR WIERINGEN..?'
Uitgegeven op 02-12-2003 om 10:47  |  link  |  bewaar  |  print

Wieringen - De crew van Wieringernieuws ontving deze week een bericht van Sinterklaas via een brief van de nieuwspiet. Vanzelfsprekend willen we de jongste bezoekers van onze site ook op de hoogte houden van nieuws rond Sinterklaas.

Hieronder de brief

Hallo kinderen van Wieringen,

Wieringen is een heel eind weg en Sinterklaas werd zenuwachtig of we wel op tijd aan kunnen komen. Het is namelijk al bijna 5 december. De pieten hebben speciaal voor Wieringen extra pepernoten, pakjes en marsepein in de zak van Sinterklaas gestopt. Na een heel jaar oefenen, rijmen en pepernoten bakken hebben wij er weer zin in. En jullie?

De reis naar Nederland was trouwens best spannend. Midden op zee dacht radarpiet dat het ging stormen. Hij zag donkere wolken boven de boot. Met alle pieten gingen we de grote pakken buiten vastmaken toen feestpiet ontdekte dat het geen wolken waren, maar ballonnen. Allemaal gele ballonnen boven onze boot. We hebben hard gelachen om radarpiet. Hebben jullie die gele ballonnen ook gezien?

Dit jaar hebben we een nieuwe piet mee, de hhp. Dat betekent hulphoofdpiet. De hoofdpiet heeft het zo druk dat hij hulp nodig heeft en die hulp is de hhp. Snappen jullie heet nog?

Sinterklaas wilde weten of de kinderen op Wieringen nog steeds zo lief zijn als andere jaren. Dus, doe maar wel een wortel voor Americo in jullie schoentjes en doe er een leuke kleurplaat bij voor de Sint. Ik heb een leuke kleurplaat gemaakt die jullie kunnen inkleuren voor de Sint. Klik hier om de kleurplaat te downloaden. Doe hem in je schoen en misschien vind ik straks wel jouw kleurplaat en krijg je iets lekkers.

We zijn nog niet op jullie eiland maar we zijn onderweg, tot over een paar daagjes!

Groeten van de nieuwspiet
(advertentie)
(advertentie)
Reisbureau Hippo, Touringcarbedrijf Rasch
Poll:
Mooiste feest op Wieringen is...
De Flora en Visserijdagen
Wieringer Kermis
Dorpsfeest Westerland
Hippo Feesten
Halloween
Koningsdag
Ik blijf thuis
Ander feestje
  
Occasions
Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Te koop VW Up 1.0 bmp move up
€ 14.244,-

Wieringer historie:
100 kilometer Amstelmeer marathon - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...