Drie aanhoudingen na overval in woning
Uitgegeven op 16-07-2012 om 13:49  |  link  |  bewaar  |  print

MIDDENMEER - Twee mannen van 27 en 29 jaar zijn maandagochtend rond 02.30 uur aangehouden in Middenmeer. Een 21-jarige man werd na een achtervolging aangehouden in Sneek.

De politie kreeg een melding dat er mogelijk een overval plaatsvond bij een woning op de Leeuwetand in Middenmeer. Agenten troffen de bewoner gekneveld aan beneden in de woonkamer. Hij vertelde zojuist overvallen te zijn door een aantal mannen. De omgeving van de woning werd afgezet. Twee verdachten bleken zich schuil te houden in de bosjes. Zij werden aangehouden. Een andere verdachte wist te ontkomen in een zwarte VW Golf. Deze auto werd achtervolgd tot over de Afsluitdijk. Ter hoogte van Sneek kon de 21-jarige verdachte worden aangehouden door medewerkers van regio Friesland.
De 56-jarige bewoner werd op woensdag 27 juni jl. ook overvallen in zijn woning. Twee mannen die zich voordeden als medewerkers van een energiebedrijf drongen toen ’s middags zijn woning binnen. De politie onderzoekt wat het verband is tussen beide overvallen.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions