Feestweek Oosterlanderschool uitbundig gevierd
Uitgegeven op 11-07-2012 om 20:13  |  link  |  bewaar  |  print

OOSTERLAND - Het 175 jarig bestaan van de Oosterlanderschool wordt deze week uitbundig gevierd. Er vinden tijdens de feestweek tal van activiteiten plaats. Woensdag was er een spelletjesdag en werden er lekkere pannenkoeken gegeten. Wethouder Jan Steven van Dijk kwam ook langs en hapte er ook eentje mee.


Oud Hollandse Spellen, woensdag in de school. Alle leerlingen deden hieraan mee. Veel ouders hielpen deze dagen met de organisatie van de festiviteiten. Deze week gaan de kinderen nog varen en wordt er vrijdag een afsluitende BBQ verzorgd door slagerij Neidhöfer. Fotografie Leonie Zoons, Wieringernieuws.
De spellen mocht de school lenen van Café De Harmonie uit Hippolytushoef. Henk Cornelissen van de Wieringer Courant probeerde ook een spelletje uit. Het viel nog niet mee.De wethouder Jan Steven van Dijk werd ontvangen door directrice juf Yvonne. Hij vond het nog al wat dat de school 175 jaar oud is geworden. Het is misschien wel de oudste school in de gemeente. Volgend jaar gaat de school echter op in de brede school in Den Oever en eindigt het bestaan. Nog een week en dan gaan de kinderen eerst op vakantie.
(advertentie)
Slagerij Ottens
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi S-line 5drs
€ 4.445,-

Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
De Zuiderzee bij de Haukes - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...