Weerstation Stroe
Uitgegeven op 13-01-2013 om 11:01  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - Hoe is het met het weer gesteld in je eigen omgeving? Wij wachten rustig af. Meer over het weer in je eigen omgeving vind je via onderstaande link.

Jan Visser ziet het wel zitten:

'Ondertussen komt boven Noord-Europa een hogedrukgebied tot ontwikkeling. Tussen hoge- en lagedruk transporteert een oostelijke stroming koude vrieslucht naar Nederland. Tot en met het weekeinde vriest het in de nacht en ochtend dan ook matig (tussen -5 en -10 graden: in gebieden met sneeuw beneden -10), in de middag is het meestal iets onder nul. Verder zal het overwegend droog zijn (mogelijk wel soms sneeuwbuien in het Waddengebied) met naast wolkenvelden ook zonneschijn.
Op de lange termijn (na het weekeinde) bestaat er een redelijk grote kans dat het winterweer wordt gecontinueerd'. Lees verder op Janvissersweer.nl...Bij de IJsclub Westerland heeft men zaterdag het ijs gemeten. Marco: "Het houdt nog niet! Er kan nog wel een paar centimeter bij....".

Uiteraard houden wij u op de hoogte van de ijsgroei en melden wij het wanneer er geschaatst kan worden op de diverse officiŽle schaatsbanen. Mocht het zover komen dan stelt Wieringernieuws weer prijzen beschikbaar voor de Wieringer Kampioenschappen Kortebaan.(advertentie)
Bocado mediterrane delicatessen
(advertentie)
Architecten- en ingenieursbureau W.A. De Herder bna vof
Poll:
Welke bestemming moet het voormalig Joods werkdorp in Slootdorp krijgen?
Museaal
Polenhotel
  
Occasions
Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Nissan Note 1.2 Dig-S Connect Edition inklusief afleverkosten
€ 10.145,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Haukes haven - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...