Open dag bij RTV Hollands Kroon
Uitgegeven op 31-05-2012 om 04:02  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Van zaterdag 2 juni tot en met vrijdag 8 juni 2012 is het de Week van De Lokale Omroep! Een week lang laten de lokale omroepen zien welk prachtig werk ze doen. Aan alle kijkers en luisteraars, politici, gemeenteambtenaren en verder iedereen die het maar wil zien en horen. De Open Dagen zijn de officiŰle start van de Week van de Lokale Omroep. RTV Hollands Kroon zal hierbij natuurlijk niet ontbreken.

De studio in Breezand is aanstaande zaterdag te bezoeken voor publiek. Belangstellenden kunnen dan een kijkje nemen bij de diverse onderdelen die de huidige lokale media instellingen vandaag de dag in zich herbergen. Door middel van rondleidingen en demonstraties zullen onze medewerkers vol trots aan de ge´nteresseerden laten zien welke activiteiten we zoal ontplooien.

De demonstraties zullen er zijn op het gebied van radio maken, video montage en internet verslaggeving. Kortom een kijkje in de keuken van de lokale media binnen Hollands Kroon. Zelf eens iets proberen? U bent van harte welkom om onder deskundige leiding zelf u eerste stappen te zetten binnen de lokale media!

De open dag wordt gehouden aanstaande zaterdag 2 juni van 12.00 tot 17.00 uur aan de Wijdenes Spaansweg 37 in Breezand. Wij hebben de koffie of een andere versnapering voor u klaar staan! Graag tot dan!
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Prius 1.8 Hybrid business Solar roof
€ 11.445,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi S-line 5drs
€ 4.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Jan de Vries in de bocht - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...