OPLETTENDE EIGENAAR VAT DIEF IN DE KRAAG
Uitgegeven op 26-10-2003 om 22:18  |  link  |  bewaar  |  print

Hippolytushoef - Afgelopen zaterdagmiddag omstreeks 13.00u heeft een inwoner uit Beverwijk getracht Playmobiel speelgoed te stelen uit een huishoudwinkel in de hoofdstraat.
De oplettende eigenaar, die juist op een ladder stond, zag de man een doos Playmobiel onder zijn jas verstoppen. De dief werd direct door de eigenaar in de kraag gevat en meegenomen in een kamer voor verdere uitleg. De dief deed verwoede pogingen om vrij te komen, maar tevergeefs. De eigenaar van de winkel waarschuwde de politie.

Inmiddels was de eigenaar van de naburige cd winkel Ina's Platenhuis te hulp geschoten om een oogje in het zeil tehouden terwijl werd gewacht op de komst van de politie.

Toen de politie was gearriveerd bleek de dief een raam in de kamer waar hij zat te hebben verwijderd om te kunnen ontsnappen. Hij bleek echter te groot te zijn om door het raam te kunnen ontsnappen.

De politie heeft de man meegenomen naar het bureau voor ondervraging en het opmaken van proces verbaal. Over wat er verder met de man gaat gebeuren bestaat geen duidelijkheid.
(advertentie)
Reparatiebedrijf Weijers - Beeld en geluid
(advertentie)
Sportcentrum Hippogym: voor wie fit wilt blijven!~
Occasions
Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ 15.445,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Zandburen - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...