GS KIEST TOCH VOOR PLAN WALTER ETTY
Uitgegeven op 22-10-2003 om 10:12  |  link  |  bewaar  |  print

Hippolytushoef - Gedeputeerde Staten van Noord-Holland heeft gisteren besloten om door middel van een ontwikkelcompetitie de private partijen voor het Wieringerrandmeer te benaderen. Het innovatieve voorstel van projectleider Walter Etty heeft daarmee alsnog provinciale instemming gekregen.

,,Ik ben blij dat er eindelijk een besluit is genomen en dat de ontwikkelcompetitie doorgaat'', reageert Etty. Zo is een einde gekomen aan een onzekere periode over de voortgang van het randmeer. Gedeputeerde H. Meijdam ontkende in eerdere instantie al dat het project door de provincie was stopgezet.

Gedeputeerde H. Meijdam is namens GS nauw betrokken bij de ontwikkeling van het randmeer. Meijdam: ,,De provincie zal het project vanaf nu zoveel mogelijk onder eigen leiding voortzetten. Etty blijft er nadrukkelijk bij betrokken omdat hij in deze fase van grote waarde is voor het welslagen. En omdat op deze wijze een vloeiende overgang van Etty als externe projectleider naar onze eigen provinciale ambtenaar verzekerd is.''

De nieuwe man die de randmeerkar gaat trekken is Pieter-Jan van der Hulst. Tot nu toe geniet hij bekendheid als projectleider van het op handen zijnde streekplan (Ontwikkelingsbeeld Noord-Holland Noord).

Meijdam: ,,Er is dus absoluut geen sprake van dat we afscheid nemen van Etty. Hij heeft grote ervaring in dit soort processen en de deskundigheid om private en publieke partijen bij elkaar te brengen. Etty heeft ook al contact met de partijen die interesse hebben getoond in de uitvoering.''

De provincie twijfelde tussen een gebruikelijke aanbesteding en de door Etty voorgestelde ontwikkelcompetitie. Er is nu wel voor het plan-Etty gekozen.

Bron: Noord-Hollands dagblad
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Roetveeg Pieten tijdens intocht Sinterklaas in Den Oever
Ja, het is een trend, dus waarom hier niet.
Nee, tradities dienen bewaard te blijven, daar hoort Zwarte Piet bij.
Maakt mij niet uit, zolang de kinderen het maar prima vinden.
  
Occasions
Toyota Yaris 1.0 VVTi Linea Terra inclusief afleverkosten
€ 5.695,-

Toyota Auris TS Hybrid executive inklusief afleverkosten16
€ 16.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
S.D.A.P. gebouw - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...