Open repetities bij de orkesten van Apollo
Uitgegeven op 15-05-2012 om 15:24  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Dinsdag 22 mei en vrijdag 25 mei houdt muziekvereniging Apollo uit Den Oever open repetities; iedereen is dan welkom om een “kijkje in de keuken” van onze orkesten te nemen.Op dinsdag repeteren de slagwerkleerlingen onder leiding van Dick Hondema. Vrijdag spelen het opleidingsorkest en het grote orkest onder leiding van John Numeijer.

Op deze avonden kunnen bezoekers in een ongedwongen sfeer luisteren naar muziek en informatie krijgen over de verschillende instrumenten. Wie wil en durft mag één of meerdere instrumenten uitproberen. De dirigenten zullen natuurlijk het een en ander vertellen en er liggen folders klaar met informatie over onder andere het volgen van muziekles bij Apollo en de kosten die daaraan verbonden zijn.Apollo organiseert deze kennismakingsavonden omdat er na de zomervakantie weer plaats is voor nieuwe leerlingen. Muziekleerlingen van Apollo krijgen gratis de beschikking over een instrument, wel moet er contributie en lesgeld betaald worden. Lessen kunnen gevolgd worden vanaf ongeveer 10 jaar; het is niet nodig om noten te kunnen lezen. Dat wordt in de wekelijkse muziekles van 30 minuten tegelijk met het spelen aangeleerd. Apollo werkt met eigen muziekdocenten voor fluit, klarinet, saxofoon en koperblaasinstrumenten, zoals bijvoorbeeld de hoorn en de trompet. Behalve de blaasinstrumenten zijn er diverse slagwerkinstrumenten; deze moeten door iedere leerling na verloop van tijd bespeeld kunnen worden.Voor een –hernieuwde- kennismaking met de orkesten van Apollo bent u van harte welkom in Het Vikingschip, Robbenoordstraat 11A te Den Oever. De toegang is gratis en de koffie of limonade staat klaar.

Open repetitiedagen Apollo: dinsdag 22 mei van 19.00-20.00 uur en vrijdag 25 mei van 19.00-21.00 uur. Plaats: Het Vikingschip, Robbbenoordstraat 11A te Den Oever.

Voor meer informatie: www.apolloorkestendenoever.nl.
(advertentie)
(advertentie)
Bocado mediterrane delicatessen
Poll:
De vernieuwde dijk van de haven in Den Oever vind ik...
Mooi
Lelijk
Moet er even aan wennen
  
Occasions
Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Te koop Audi A6 Avant 1.9TDI Exclusive
€ 3.650,-

Wieringer historie:
Prins Hendrik - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...