Tonegido D1 tegen VZV in ’t Veld kampioen
Uitgegeven op 13-05-2012 om 08:29  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Met enige spanning in het lijf een kampioenswedstrijd in ’t Veld spelen is geen sinecure, voelt toch het beste op eigen bodem, maar dat heb je niet voor het kiezen! In een zeer spannend duel tegen VZV lieten de dames én David van D1 zich van hun beste kant zien. Met name de eerste helft was zeer sterk gespeeld. Goed overspelen, snelheid en goed kijken gaven veel kansen op doel. De verdediging zat ook goed in elkaar waardoor de tegenstander weinig kansen had.


Bovenste rij: Irene Numeijer, Maartje Loonstra, Marion Loonstra (coachen trainer) André Loonstra (sponsor Sportvisserij Mercuur), Monique Numeijer (coach), Julia Voos.
Tweede rij: David Oversteegh, Nicky Hoekstra, Stella Cazemier, Chelsea Borgo, Emma Wigbout. Op de foto ontbreekt Marieke Bakker mede trainster D1


Al snel kwam Tonegido op een voorsprong van 4-1 die er voor zorgden dat het team bij de rust al hevig in de overwinningsfeer zat. Nog wel “even” de tweede helft spelen, we hebben eerder tegenstanders van verder terug zien komen... Emma Wigbout stond te keepen als de beste, maakt hele mooie reddingen. Nicky Hoekstra stond met veel haar op de tanden te storen waardoor we veel ballen in bezit kregen. Julia Voos als cirkelloopster snel en irritant voor de tegenpartij, hierdoor een paar mooie kansen gecreerd die doelpunten opleverden. David Oversteegh weert zich kranig tussen alle dames en is zo vlug als water. Chelsea Borgo haalt het beste uit haar positie als hoekspeelster, haar tengere postuur is tevens haar geheime wapen. Maartje Loonstra snel en doelgericht. Stella Cazemier in alle rust aanwezig met een goed overzicht voor het spel op het juiste moment op de juiste plaats. Irene Numeijer fel en doelgericht met resultaat.
De tweede helft kwamen we door met een eindstand van 7-2.
Kampioen!!! Champagne, cadeautjes van de vereniging en de sponsor, feestje in de kantine van VZV met frikadellen en voor de vele meegereisde supporters een snackje en een drankje.
Een geslaagde dag als beeindiging van ons seizoen 2011/2012. Meiden én David gefeliciteerd, de club bedankt voor de attentie en André en Marion van Sportvisserij Mercuur bedankt voor de steun het afgelopen seizoen.

(advertentie)
(advertentie)
Gezellig tot in de late uurtjes!
Occasions
Fiat 500 C 0.9 TwinAir 500S Cabrio Private Lease mogelijk
€ 10.450,-

Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Soemba - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...