Drie overwinningen op rij voor Dames Tonegido
Uitgegeven op 06-05-2012 om 22:08  |  link  |  bewaar  |  print

NIBBIXWOUD – Tonegido wist afgelopen weekeinde opnieuw 2 punten te pakken. Dit deden zij door de ruststand van 10-7 om te buigen naar een 14-15 overwinning tegen SEW.

De sfeer in het team was optimaal toen de dames begonnen aan de wedstrijd. Tonegido had zin in de strijd die zij vorig seizoen met een klein verschil verloren. De stand ging in de beginfase van de wedstrijd dan ook gelijk op. Toch wist SEW door snelle aanvallen uit te lopen waardoor de dames tegen een flinke achterstand aankeken (9-3). Tonegido had weer even een oppepper nodig. Deze kwamen van cirkelspeelster Janice Buijs die 2 maal achtereen het net wist te vinden. Dit was wat de dames nodig hadden. De verdediging herpakte zich weer. SEW werd op afstand gehouden waardoor zij nog maar weinig kansen wisten te creëren. Hierdoor wist Tonegido de aansluiting weer te vinden waarna de rust luidde bij een stand van 10-7 in het voordeel van SEW.
De tweede helft moesten de dames verder waarmee ze geëindigd waren. Dit deden zij met volle overtuiging. Waarna zij met nog 10 minuten op de klok langzij wisten te komen. De laatste spannende minuten wisten de dames hun concentratie goed vast te houden. De verdediging zat dicht, kansen werden benut en de keepster van Tonegido wist nog menig bal te stoppen. Hierdoor wisten de dames de voorsprong vast te houden. En wonnen zij de wedstrijd met 15-14 van SEW.

Doelpunten: Franciska Prins (6), Eefje Kuitert (5) en Janice Buijs (4)
(advertentie)
Koop uw mooiste plaatjes op Fotohenkjan.nl!
(advertentie)
Architecten- en ingenieursbureau W.A. De Herder bna vof
Poll:
De vernieuwde dijk van de haven in Den Oever vind ik...
Mooi
Lelijk
Moet er even aan wennen
  
Occasions
Toyota Corolla Verso 1.8 VVTi Linea Sol
€ 4.995,-

Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Wieringer historie:
Mail ook eens een leuk fotootje naar ons toe - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...