Concert “Music of the Dutch Crown”
Uitgegeven op 05-05-2012 om 15:03  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - De Koninklijke muziekvereniging Harmonie bestaat dit jaar 125 jaar en één van de activiteiten is het organiseren van een Play in voor alle harmonie en fanfare leerlingen uit de gemeente Hollands Kroon. De werkgroep Play In is de laatste maanden druk bezig geweest dit evenement te organiseren. Op zondag 13 mei kunt u genieten van een waar koninklijk concert, “Music of the Dutch Crown”. Een concert met koninklijke muziek, in het teken van de nieuwe gemeente Hollands Kroon.

Een groot enthousiast orkest maakt de hele dag muziek met elkaar, onder het motto: Let’s play music of the Dutch Crown: Music of Kings & Queens! In het orkest zitten zo'n 60 jonge enthousiaste muzikanten, lid van muziekverenigingen in de gemeente Hollands Kroon. Tijdens deze dag studeren ze, onder leiding van dirigent Michiel Drijver, voor u een koninklijk programma in. U kunt luisteren naar onder andere muziek uit de Lion King, van de groep Queen en van de King of pop: Michael Jackson.
Niet alleen de muziek heeft met 'de kroon' te maken, tijdens het gehele concert bevindt u zich in koninklijke sferen.

Voor de jonge muzikanten is het ontzettend leuk om muziek te maken met inwoners van dezelfde gemeente, die soms toch 'heel ver weg' wonen. Dat bleek al wel toen de samenwerking werd gezocht tussen verschillende jeugdorkesten. De afgelopen weken is er al in verschillende plaatsen in de gemeente samen muziek gemaakt. Het concert zal starten met een presentatie van die samenwerking.

Laat u verrassen door de “Music of the Dutch Crown!
Het concert vindt plaats op zondag 13 mei, 16.00 uur (zaal open:15.30 uur) in Veerburg, Sportlaan 21 te Anna Paulowna. De toegang is gratis.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
De vernieuwde dijk van de haven in Den Oever vind ik...
Mooi
Lelijk
Moet er even aan wennen
  
Occasions
Te koop Mitsubishi Lancer Stationwagen 1.6 Sport
€ 2.250,-

Te koop VW Up 1.0 bmp move up
€ 14.244,-

Wieringer historie:
Succes 3 - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...