RAADSBREDE INFORMATIEAVOND OVER MOGELIJKE FUSIE
Uitgegeven op 10-10-2003 om 08:33  |  link  |  bewaar  |  print

Wieringermeer - De gemeenteraad van Wieringermeer organiseert op dinsdag 14 oktober a.s. een informatieavond voor de inwoners van Wieringermeer over de mogelijke fusie met Medemblik. De informatieavond vindt plaats in Hotel Wieringermeer en begint om 20.00 uur.

Het wordt een informele informatieavond waarbij inwoners van Wieringermeer met raads- en commissieleden van de zes partijen uit de gemeenteraad van Wieringermeer van gedachten kunnen wisselen over de mogelijke fusie met Medemblik.

Rond 21.30 uur zullen de fractievoorzitters van de zes partijen een korte samenvatting geven van de meningen die ze deze avond gehoord hebben en daar een conclusie aan verbinden.

Op 18 en 20 augustus j.l. zijn er informatieavonden geweest in de vier dorpen van Wieringermeer over de mogelijke fusie. Op dat moment kon het onderzoeksbureau Cap Gemini Ernst & Young echter alleen voorlo-pige conclusies presenteren. De gemeenteraad wil graag, nu het eindrapport beschikbaar is, nog eens met de inwoners van Wieringermeer van gedachten wisselen. Iedereen is van harte uitgenodigd bij deze avond aanwezig te zijn.

Het rapport ligt ter inzage in het gemeentehuis, in de bibliotheken in Wieringerwerf, Middenmeer en Slootdorp en in het dorpshuis in Kreileroord. Het rapport is ook te downloaden op de gemeentelijke website www.wieringermeer.nl.
(advertentie)
Gezellig tot in de late uurtjes!
(advertentie)
Occasions
Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ 15.445,-

Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ 13.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Oude ansichtkaart - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...