VISSEN OP ZEE MET WIERINGER HVS
Uitgegeven op 07-10-2003 om 09:22  |  link  |  bewaar  |  print

Wieringen - Hengelsportvereniging Wieringen ’84 organiseert op zondag 19 oktober het open kampioenschap zeevissen van Noord-Holland aan de Rinkewielsdijk achter Stroe. Deelname staat open voor individuele hengelaars en korpsen.

Hengelsportvereniging Wieringen staat al jaren garant voor een gezellig open kampioenschap van Noord-Holland. Jaarlijks nemen meer dan honderd hengelaars aan het kampioenschap deel, afkomstig uit geheel Nederland. Er wordt gevist in vakken. Deelnemers mogen vissen met aas naar keuze; alleen zachte krab is niet toegestaan. De aanvang van de wedstrijd aan de Rinkewielsdijk is afhankelijk van tij en wind.

Vanaf 7.30 uur tot 9.00 uur worden de deelnemerskaarten uitgereikt in hotelcafé De Harmonie, Kerkplein 1, in Hippolytushoef. Daar is ook de prijsuitreiking. Voor ieder vak is een prijs van € 150,- in contanten beschikbaar. Voorts is de prijzentafel gevuld met luxe, huishoudelijke artikelen en natuurlijk vissportartikelen. Extra bekers zijn er voor de eerste dame en eerste jongere. Bovendien kan in de verloting na afloop een superprijs, namelijk een DVD-speler, worden gewonnen.

Het inschrijfgeld bedraagt € 10,- per persoon. Korpsen zijn € 12,- extra verschuldigd. Aanmelden is mogelijk tot en met zaterdag 18 oktober. Voor aanmeldingen en inlichtingen kunnen belangstellenden de volgende telefoonnummers bellen: 0227-592429, 0227-593230 of 0227-511735.
(advertentie)
Formido. Haal meer uit je huis.
(advertentie)
Poll:
Roetveeg Pieten tijdens intocht Sinterklaas in Den Oever
Ja, het is een trend, dus waarom hier niet.
Nee, tradities dienen bewaard te blijven, daar hoort Zwarte Piet bij.
Maakt mij niet uit, zolang de kinderen het maar prima vinden.
  
Occasions
Toyota Auris TS Hybrid executive inklusief afleverkosten16
€ 16.445,-

Te koop VW Scirocco 1.4 TSI Highline Plus
€ 9.990,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
El de Haan en Clara Kuin - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...