Hollands Kroon onderzoekt hoe het staat met haar groen en grijs
Uitgegeven op 21-04-2012 om 08:02  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Wethouder Franken geeft startsein onderzoek openbare ruimte in Hollands Kroon - meedoen tot 2 mei 2012

Hollands Kroon onderzoekt hoe het staat met haar groen en grijs. Dat doen ze graag samen met de inwoners. Daarvoor staat vanaf woensdag 18 april twee weken lang een onderzoek op www.hollandskroon.nl.

Wethouder Franken vraagt uw aandacht

Hoe meer inwoners mee doen met het onderzoek, hoe beter de inwoners samen kunnen bepalen hoe het staat met de openbare ruimte in Hollands Kroon. Wethouder Lia Franken vroeg woensdag 18 april 2012 op ludieke wijze de aandacht voor het onderzoek. Gehuld in regenjas en -laarzen, spoot zij met een hogedrukreiniger een promotietekst op het voorplein van De Ontmoeting in Anna Paulowna.

Waarom meedoen?

Het onderzoek gaat over de directe leefomgeving van iedereen die in Hollands Kroon woont. Inwoners geven in het onderzoek met behulp van vragen en foto's aan wat ze belangrijk en acceptabel vinden. Over bijvoorbeeld groen in hun straat, onderhoud aan de weg waar ze op rijden, of het speeltuintje waar hun kinderen spelen. Hun mening geeft de gemeenteraad handvatten om keuzes te maken over onderhoud en inrichting van de openbare ruimte van Hollands Kroon. Inwoners kunnen ook zelf foto's uploaden, om aan te geven wat ze een goed of juist slecht voorbeeld vinden. Een beeld zegt immers vaak meer dan honderd woorden. Meedoen kan tot 2 mei.

(advertentie)
Bocado mediterrane delicatessen
(advertentie)
Poll:
Als een bedrijf bereid is gedwongen te verhuizen moet de boel wel in orde zijn op de nieuwe locatie.
Eens
Oneens
Geen mening
  
Occasions
Toyota Rav 4 2.0 i Executive inklusief afleverkosten
€ 10.245,-

Subaru Trezia 1.3 VVTi Comfort
€ 15.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Paalzitten - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...