Raad Hollands Kroon vergadert tot in de kleine uurtjes
Uitgegeven op 23-03-2012 om 20:45  |  link  |  bewaar  |  print

ANNA PAULOWNA - De gemeenteraad van Hollands Kroon begon haar vergadering afgelopen donderdagavond om acht uur. Burgemeester Theo van Eijk kon na een monsterzitting pas vrijdagochtend vroeg afhameren.

In het oordeelvormende deel van de vergadering stonden 16 punten op de agenda. De aansluitende besluitvormende vergadering telde nog zes agendapunten meer. Burgemeester Van Eijk stelde na het eerste deel, dat tot elf uur duurde, voor om de vergadering te schorsen en dinsdagavond verder te gaan. De raad had er echter zin in en wenste de vergadering af te maken. Aldus geschiedde en zo kon het gebeuren dat een motie van LADA met betrekking tot de servicepunten in de gemeente pas na middernacht aan de orde kwam.
LADA-voorman Rob Ravensteijn drong in de motie aan op snelle maatregelen waarmee de aanhoudende klachtenstroom over de servicepunten kan worden voorkomen. Hij pleitte voor ruimere openingstijden en een avondopenstelling. Wethouder Enno Bijlstra (VVD) verzekerde, dat het college alles in het werk stelt om de service te verbeteren. De openingstijden zullen echter niet worden aangepast. De meeste partijen hadden voldoende vertrouwen in de voorgenomen inspanningen. Alleen LADA en Groen Links steunden de motie.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Prius 1.8 Hybrid business Solar roof
€ 11.445,-

Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
De Haukes - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...