SURF EN INLINESKATEMARKT BIJ KATER HIPPO
Uitgegeven op 09-06-2002 om 13:34  |  link  |  bewaar  |  print

Hippolytushoef - Zaterdag 15 juni a.s. kunt u weer volop koopjes halen op de surf- en inlineskate markt bij de firma Kater op het Molenveld in Hippolytushoef. Dit is de tweede en tevens laatste keer dit jaar dat de markt zal worden georganiseerd.
Het hele magazijn van Kater word voor deze markt opgeruimd. Alle laatste en overjarige artikelen gaan op de markt weg voor bodemprijzen. Ook worden er restanten van de leveranciers opgekocht, waarvan de consument uiteraard kan profiteren.
In de week voor de markt bestaat de mogelijkheid om uw eigen gebruikte surf en watersport artikelen en inline skates of skeelers in te brengen voor de markt. U bepaald de prijs en Kater probeert de artikelen tijdens de surfmarkt voor u te verkopen. De verkochte artikelen krijgt u uitgekeerd in tegoed bonnen en alles wat niet verkocht word kan aan het einde van de dag weer worden opgehaald.
Het beloofd weer een drukke dag te worden dus wees er snel bij want op is op!!

De markt word op Zaterdag 15 juni a.s. van 09.30u t/m 17.00u gehouden bij Kater, Belterlaan 30, ind.terr. Molenveld in Hippolytushoef. Voor meer informatie kunt u bellen met: 0227-592840
(advertentie)
(advertentie)
Formido. Haal meer uit je huis.
Poll:
De vernieuwde dijk van de haven in Den Oever vind ik...
Mooi
Lelijk
Moet er even aan wennen
  
Occasions
Te koop Mitsubishi Lancer Stationwagen 1.6 Sport
€ 2.250,-

Te koop Toyota Avensis Wagon 2.0D Business
€ 7.895,-

Wieringer historie:
Roeiploeg Flora 1965 - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...