Ron Looijesteijn slaat ONK wegracen een jaar over
Uitgegeven op 11-03-2012 om 18:01  |  link  |  bewaar  |  print

BREEZAND - Motorcoureur Ron Looijesteijn zal in 2012 niet deelnemen aan het Open Nederlands Kampioenschap motorrrace in de Supersport 600. hieronder leest u het teambericht dat onze redactie heeft ontvangen namens het RHL-Racing Team.

"Goedemiddag allemaal,

Na lang wikken en wegen hebben we helaas de knoop door moeten hakken: In 2012 zullen wij niet racen. Reden voor deze beslissing is het kleine budget wat wij op dit moment bij elkaar hebben. Om competitief het nieuwe seizoen in te gaan hadden wij voor ogen om een andere motorfiets te kopen. Dit zou door Ron zelf worden bekostigd. Van het sponsorbudget zou dan getraind en geracet moeten kunnen worden. Dit is (ondanks een aantal toezeggingen waar wij heel blij mee zijn) helaas niet mogelijk. De beslissing was niet leuk om te nemen en Ron heeft ongeveer een maand aan het idee moeten wennen…

De bedoeling is om in 2013 terug te komen in het ONK en sterker dan ooit. Ron gaat zich naast zijn studie richten op zijn conditie. Hardlopen, mountainbiken, wielrennen, ViPR, fitness, survival runs en fysieke testen staan op het programma. Daarnaast zal hij in de zomermaanden gaan motorcrossen en een dag bij de supermotard gaan trainen. Voor de wintermaanden staat (indoor) minibike racen op de kalender.

Het hele jaar kan er nu gezocht (en hopelijk gevonden) worden naar sponsors. De economie zit op dit moment even niet mee en sponsoring is dan het eerste waarop bezuinigd word. Volgend seizoen willen wij een stuk sneller zijn en we zullen ons er dan ook 100% voor in moeten zetten om voldoende budget hiervoor bij elkaar te krijgen. Ter promotie zijn wij van plan om het een en ander te organiseren. Mocht u hier een goed idee voor hebben horen wij dit graag.

Groeten van het RHL racing team".
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Prius 1.8 Hybrid business Solar roof
€ 11.445,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi S-line 5drs
€ 4.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
De Haukes haven - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...