PEENPOP 2002 SUCCESVOL VERLOPEN
Uitgegeven op 09-06-2002 om 12:56  |  link  |  bewaar  |  print

Middenmeer - Het muziekfestival Peenpop in Middenmeer werd gisternacht succesvol afgesloten door de feestband De Zingende Fresia's. De organisatie van het festival stemde zich zeer tevreden met deze editie van Peenpop. Er deden zich geen incidenten voor.
De tweede dag van het tweedaagse festival begon om 14.00 uur met een Soundmixshow en een Disco voor de allerjongste bezoekers en hun ouders.
De bands GEMLITZ en Rockwool betraden vervolgens het podium, helaas zonder al te veel publiek dat rond 18.00 uur nog niet in grote getalen kwam opdagen. Anders was dat tijdens het optreden van Winterpeople om 20.45 uur, de ijsbaan begon al goed vol te lopen.
Winterpeople speelde, naast enkele covers, vooral eigen muziek gekenmerkt door een sterk gitaargeluid en goede zang.
Na Winterpeople was het de beurt aan de band Without Shoes uit Hippolytushoef. Na een pakkend intro trapte de band af met een reeks coversongs. De band speelde vervolgens een drietal eigen songs die goed bij het publiek in de smaak vielen. De band toonde zich positief verrast door een groot spandoek van de fanatieke aanhang. Het nog relatief onervaren Without Shoes dwong bij het laatste nummer het publiek tot meezingen bij een lange versie van Fly Away van Lenny Kravitz.
Vervolgens kwam G-Spott de muziekinstallatie tot het uiterste tergen met uitermate vette beats. De ongeveer 650 bezoekers ervaarden opeens hele andere muziek dan de rockbands die eerder optraden. Een aangename mix van muziekstijlen.
De afsluiting viel ten deel aan De Zingende Fresia's. De Fresia's maakte met zijn opvallende show elke smartlap tot een feest, een waardig afsluiter van Peenpop. Dit bij een lekker temperatuurtje op dit late uur.
De politie was preventief aanwezig en was tevreden over het verloop van het festival. De bezoekers ervaarden een goed georganiseerd festival met goede faciliteiten en uitstekende muziek. Het belooft veel goeds voor volgend jaar.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
December is voor mij
Sinterklaas
21 december, de dagen worden langer
Kerst
Oud en Nieuw
  
Occasions
Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Toyota Aygo 1.0 VVTi Sport 5drs inclusief afleverkosten
€ 4.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
De heer Gorter - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...