Doop narcis tijdens ondernemersavond Lentetuin
Uitgegeven op 28-02-2012 om 17:02  |  link  |  bewaar  |  print

BREEZAND - Per 1 januari van dit jaar zijn Wieringen, Wieringermeer, Anna Paulowna en Niedorp gefuseerd tot de splinternieuwe gemeente Hollands Kroon. Reden voor de Lentetuin Breezand om deze parel van de Noordkop een eigen narcis te geven. De narcis met de naam ‘Dutch Crown’ wordt aanstaande donderdag gedoopt tijdens de ondernemersavond op de Lentetuin.

Midden in de nieuwe gemeente Hollands Kroon vindt van 1 tot en met 5 maart 2012 de 32e Lentetuin Breezand plaats. De plek waar al het moois uit de kop van Noord-Holland te bewonderen is: duizenden fraaie bolbloemen. De organisatie van de Lentetuin Breezand wilde de nieuwe gemeente graag een cadeau geven. In samenwerking met kweker en veredelaar Carlos van der Veek is besloten Hollands Kroon een narcis aan te bieden.

Het gaat om een veelbelovende narcis die de toepasselijke naam ‘Dutch Crown’ krijgt. De nieuwe narcis wordt donderdag 1 maart aanstaande officieel gedoopt, in aanwezigheid van Theo Meskers (wethouder Economische Zaken) en Jaap Bond (Gedeputeerde Provincie Noord-Holland). Dit gebeurt tijdens de netwerkavond van Ondernemersvereniging Anna Paulowna. De ondernemers uit de regio zijn hiervoor uitgenodigd, evenals de standhouders van de Lentetuin Breezand.

(advertentie)
(advertentie)
Uw warme bakker!
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi S-line 5drs
€ 4.445,-

Toyota Prius 1.8 Hybrid business Solar roof
€ 11.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Arie Mostert - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...