Nieuwbouw tankstation AVIA Den Oever
Uitgegeven op 18-02-2012 om 15:35  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Gebr. Löwik Bouw- en Betonbedrijf realiseert voor AVIA Marees een tankstation in Den Oever. Dit duurzame tankstation wordt gebouwd nabij de Afsluitdijk en de A7 afrit Den Oever, op het bedrijventerrein tussen de N99 en de Havenweg.


Het tankstation, ontworpen door Knevel Architecten, bestaat uit een tankeiland met benzinepompen en een shopgebouw. De nadruk zal, naast het verkopen van de reguliere brandstoffen, worden gelegd op de verkoop van schonere alternatieve brandstoffen en toevoegingen.

In het shopgebouw, bestaande uit 2 verdiepingen, bevindt zich op de begane grond de shop van het tankstation en een multifunctionele bedrijfsruimte. Op de 1e verdieping, die door middel van een vide in contact staat met de begane grond, bevindt zich eveneens een multifunctionele ruimte.Het gebouw wordt uitgevoerd met een volledig massief houten draagconstructie en geïsoleerd met zo veel mogelijk natuurlijke en recyclebare materialen. Daarnaast wordt de gevel bekleed met een houtsoort die duurzaam is gekweekt en het FSC-certificaat draagt. Door de toepassing van duurzame installaties is het gebouw volledig CO2 neutraal.
(advertentie)
Sportcentrum Hippogym: voor wie fit wilt blijven!~
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi S-line 5drs
€ 4.445,-

Te koop Fiat 500 bouwjaar 2014
€ 8.500,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
De Zuiderzee bij de Haukes - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...