Charlotte de Vries wint regionale voorronde Zorgtopper
Uitgegeven op 16-02-2012 om 17:36  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGERWERF - Op 15 februari heeft Charlotte de Vries uit Wieringerwerf de regionale voor-ronde van de SkillZorgtopper wedstrijd in Utrecht gewonnen. Charlotte de Vries volgt de opleiding Verpleegkundige (hoofdfase 4) bij de sector Gezondheidszorg van het Horizon College in Hoorn. De ZorgTopper is een leerling verpleegkunde die uitblinkt in zowel beroepshouding als vakdeskundig-heid.De afgelopen weken hebben onder leiding van de instructeurs Joke Ruijter-Smit en HenriŽtte Hooi-veld diverse praktijkoefensessies plaatsgevonden. Daarbij werden simulatiecontacten en handelin-gen uitgebreid geoefend. Oefeningen die uiteindelijk zijn vruchten hebben afgeworpen door winst van Charlotte in de regionale voorronde wedstrijd.
Charlotte de Vries nam het in de finale op tegen vier andere kandidaten. De vijf deelnemers van verschillende ROCís in Nederland speelden o.a. twee rollenspellen samen met een actrice waarbij ook verpleegkundige handelingen moesten worden uitgevoerd..

Zij werden door een vakkundige jury beoordeeld op aspecten als communicatieve vaardigheden, inlevingsvermogen, samenwerken en begeleiden. Charlotte is een erg vriendelijke en daadkrachtige verpleegkundige die de patiŽnt op haar gemak kan stellen, was het oordeel van de jury. Charlotte is dan ook een verpleegkundige die iedereen wel aan zijn/haar bed wil hebbení, aldus de jury.
Charlotte kreeg van de jury ook nog een Top en een Tip mee die luiden:

Top: je neemt de tijd om relatie met de patiŽnt op te bouwen.
Tip: Neem ook de tijd om de patiŽnt te motiveren tot de gewenst actie

Door de overwinning in de regionale wedstrijd mag Charlotte deelnemen aan de landelijke finale waar gestreden gaat worden om de nationale titel. De finale vindt plaats op 17 & 18 maart in Rotter-dam.
(advertentie)
(advertentie)
Koop uw mooiste plaatjes op Fotohenkjan.nl!
Poll:
Arbeidsmigranten in Concordia
Ja, ook deze mensen moeten kunnen wonen.
Nee, niet midden in het dorp.
Maakt mij niets uit.
  
Occasions
Nissan Note 1.2 Dig-S Connect Edition inklusief afleverkosten
€ 10.145,-

Te koop Renault Twingo dCi Collection
€ 3.750,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
De Vrijheid - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...