Burgemeester en wethouder bezochten speeltuin
Uitgegeven op 15-02-2012 om 18:10  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Burgemeester Theo van Eijk en wethouder Jan Steven van Dijk bezochten woensdagmorgen 15 februari de speeltuinvereniging De Helderse Buurt in Hippolytushoef. Het bestuur van de vereniging had de twee heren uitgenodigd voor een kopje koffie en wilde op deze wijze even kennismaken.


Voorzitter Sander Jansen ontving de burgemeester en wethouder in het clubhuis.

De uitnodiging werd door beide heren zeer op prijs gesteld. Het is volgens beide heren prettig om te zien waar de aanvragen voor subsidie vandaan komen en hoe men dit besteed. Het is nog steeds een grote 'ontdekkingsreis' voor de bestuurders van de nieuwe gemeente.

Sander Jansen: "Wij hadden vroeger contact met Jacques de Waal en Marjan van Kampen en vinden het prettig om op deze manier kennis te maken". De vertegenwoordigers van de gemeente vroegen naar de geschiedenis, organisatie en bezoekers van de speeltuin die dit jaar ook nog eens op 16 juni 60 jaar bestaat. Sander Jansen wist de heren van voldoende informatie te voorzien en kreeg zelf ook nog een paar handige tips namens de gemeente. De speeltuin voldoet aan alle eisen en is ook te huur voor verjaardagsfeestjes. De plaatselijke kinderopvang maakt ook veel gebruik van de speeltuin. Er staat een groot hek om de tuin heen, de kleintjes kunnen zodoende niet zoekraken. Als de speeltuin geopend is, dan is er altijd minimaal n toezichthouder aanwezig. Nadat de koffie op was kregen de bezoekers een rondleiding.


Na afloop van de rondleiding nog even op de foto, "Hup. op de wip!" aldus geschiedde. Links burgemeester Van Eijk met Jur Jansen, rechts wethouder Jan Steven van Dijk.
(advertentie)
(advertentie)
De installateur die u nooit in de kou laat staan...
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi S-line 5drs
€ 4.445,-

Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Maxico - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...