Toneelvereniging 'Succes' komt met twee stukken
Uitgegeven op 16-02-2012 om 05:58  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Toneelvereniging Succes komt op zaterdag 17 maart en zaterdag 24 maart met twee uitvoeringen op de planken. ís Middags een kindervoorstelling en ís avonds een stuk voor volwassenen. Beide dagen worden de opvoeringen gegeven in het Dorpshuis aan de Kerkhofsteeg.

Voor de volwassenen:

"Dat is een verrassing" is de naam van het blijspel met kluchtige elementen, geschreven door George Layton en Jonathan Lynn. De Nederlandse vertaling is van Rene van Vooren, een bekende naam voor de ouderen onder ons. Zoals in de meeste kluchten, is voor het publiek al heel snel duidelijk waar het heen zal gaan, alleen de weg er naar toe is een verrassing. Succes heeft al heel lang het plan om een klucht op te voeren. Het is misschien wel een van de moeilijkste voorstellingen omdat timing en samenspel enorm belangrijk zijn. De regie is in handen van Cindy Sijmonsma en het spel begint om 20.00 uur. Zaal open om 19.30 uur.

Voor de kinderen:

"Heer Kraai en het gevonden voorwerp" is het stuk dat aankomend jaar voor de kinderen zal worden gespeeld. Het speelt zich af in het 'Barre Dennenbos', waar heer Kraai een bureau voor gevonden voorwerpen heeft. Maar er wordt niets verloren of gevonden. Dan verschijnt er plotseling een grote kast, met magische krachten. Er is een oude boom, die nieuwsuitzendingen brengt. Dan zijn er nog de drie boeven: Pief, Paf en Poef. Die zijn uiteraard niet te vertrouwen. Ook is er nog Jonker Bol van 't Goud, die verliefd is op Xajje Pakke de bosheks. En wie is nou toch Papa-Na-Aap? Het kinderstuk is geschreven door Aris Bremer. De regie is in handen van Sietske van der Molen en het spel begint om 14.00 uur. Zaal open om 13.30 uur.

U kunt alvast kaarten bestellen: 0227-592577. Ook voor meer informatie kunt U dit nummer bellen. Mailen kan ook: tv.succes@quicknet.nl

Reserveer op tijd, want VOL = VOL!
(advertentie)
(advertentie)
De installateur die u nooit in de kou laat staan...
Occasions
Toyota Rav 4 Linea Sol lederen bekleding
€ 6.245,-

Nissan Qaisqai 1.6 Connect Edition
€ ,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Opel Blitz - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...