Inge de Bruijn opent Lentetuin Breezand
Uitgegeven op 09-02-2012 om 12:55  |  link  |  bewaar  |  print

BREEZAND – Niemand minder dan Inge de Bruijn zal op woensdag 29 februari aanstaande het officiële startsein geven voor de Lentetuin Breezand. De bolbloemenshow, van 1 tot en met 5 maart, staat geheel in het teken van Londen met een knipoog naar de Olympische Spelen. Inge de Bruijn is gek op bloemen en weet als geen ander wat Olympisch goud is: de perfecte match!

Met gepaste trots maakt de organisatie van de Stichting Lentetuin Breezand de eregast van 2012 bekend. Inge de Bruijn komt naar Breezand om het evenement officieel te openen. Daarna kunnen bezoekers vijf dagen lang genieten van duizenden tulpen, narcissen, hyacinten, krokussen en vele andere bijzondere bolgewassen. Fraaie bloemstukken en creaties zorgen voor inspiratie en een ultiem lentegevoel. De bolbloemenshow draagt dit jaar het thema ‘Liefs uit Londen’. Imposante bouwwerken als de Big Ben en Tower Bridge vormen het decor. Het thema van de 32e Lentetuin Breezand komt niet zomaar uit de lucht vallen; Londen is deze zomer de stad van de Olympische Spelen.


Inge de Bruijn heeft in Lisse ooit een 'Kika-tulp' gedoopt. (foto Olaf Kraak, ANP/BN-DeStem.nl


En denk je aan de Olympische Spelen dan is de link met Inge de Bruijn snel gelegd. De voormalig Nederlandse topzwemster won in het verleden vier gouden medailles op de Spelen. Als eerbetoon voor deze geweldige prestaties biedt de Lentetuin Breezand samen met een kweker uit de regio Inge de Bruijn een nieuw bolgewas aan. Deze zal tijdens de opening op 29 maart officieel gedoopt worden. Is het een tulp, een narcis of een calla? Dat blijft nog even een verrassing, maar uniek is dit soort zeker. Meer informatie binnenkort op www.lentetuin.nl.
(advertentie)
(advertentie)
Bocado mediterrane delicatessen
Occasions
Toyota Rav 4 Linea Sol lederen bekleding
€ 6.245,-

Renault Clio Estate Diesel
€ ,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Zandburen Hippolytushoef - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...