Voormalige gemeente Wieringermeer bedankt vrijwilligers en pioniers
Uitgegeven op 08-02-2012 om 10:15  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGERMEER - Op vrijdagavond 9 maart 2012 biedt de oude gemeente Wieringermeer haar vrijwilligers en de bewoners van Lelypark en Kroonwaard een plek aan tijdens het Korenfestival Wieringermeer. Het Korenfestival is georganiseerd door de koren uit de Wieringermeer, om het afscheid van de gemeente Wieringermeer en feestelijk tintje te geven.

Vrijwilligers en pioniers welkom op korenfestival Wieringermeer

Het opgaan van de gemeente Wieringermeer in de gemeente Hollands Kroon was voor het Korenfestival Wieringermeer reden om eenmalig een muzikaal festival te organiseren op 9 en 10 maart 2012. Een groot zangevenement met tien koren uit Wieringermeer met in totaal ruim 500 zangers en zangeressen. De gemeente Wieringermeer was enthousiast over het evenement en heeft het Korenfestival Wieringermeer gesponsord door 400 kaarten te kopen voor het festival op vrijdag 9 maart a.s. In navolging van de vrijwilligersdag in 2009, toen de gemeente kaarten kocht voor het evenement Creona&Friends, zijn ook deze kaarten bedoeld om de vrijwilligers van Wieringermeer en de bewoners van Lelypark en Kroonwaard een onvergetelijke avond aan te bieden. Vrijwilligers vormen het cement van de samenleving en verdienen het om in het zonnetje gezet te worden. Bewoners van Lelypark en Kroonwaard worden uitgenodigd, omdat zij symbool staan voor de ‘oude pioniers’ van Wieringermeer.

Geen brief ontvangen, wel welkom

Verschillende vrijwilligersorganisaties uit de voormalige gemeente Wieringermeer hebben inmiddels een brief ontvangen met het verzoek zich aan te melden als men geďnteresseerd is in dit bijzondere evenement. Vrijwilligers van Wieringermeerse verenigingen die geen brief hebben ontvangen of zelfstandige vrijwilligers, worden verzocht contact op te nemen met de heer Ketelaar of mevrouw Verwoerdt van de gemeente Hollands Kroon via telefoonnummer (088) 321 50 00 of per mail naar leidaverwoerdt@hollandskroon.nl. Ook u bent van harte welkom op 9 maart. Opgave voor kaarten kan tot uiterlijk 15 februari 2012.

Meer informatie over het Korenfestival Wieringermeer vindt u op www.korenfestivalwieringermeer.nl.
(advertentie)
(advertentie)
Reparatiebedrijf Weijers - Beeld en geluid
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi S-line 5drs
€ 4.445,-

Toyota Prius 1.8 Hybrid business Solar roof
€ 11.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Quarantaine tijdens storm - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...