Op 17 juni 2012 bestaat GV DOS 75 jaar
Uitgegeven op 01-02-2012 om 12:16  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Op 17 juni 2012 bestaat GV DOS 75 jaar. Om dit te vieren zijn de voorbereidingen gestart.

Nu al kan via www.djestiek.nl worden ingeschreven voor de dansaudities “ It’s time to Dance”. De winnaars mogen optreden tijdens onze jubileumuitvoeringen. Kijk voor meer informatie en inschrijving op de website http://www.everyoneweb.com/gvdosdenoever/ of www.djestiek.nl.

Het verzamelen van materiaal voor een jubileum blad is ook begonnen. Heeft u oude foto’s, pakjes, verhalen, beeldmateriaal wat wij mogen gebruiken mail ons alstublieft dosdenoever@gmail.com.
9 juni zal het bestuur en de activiteitencommissie een gezellige dag organiseren met o.a. een ballonnen wedstrijd voor alle kinderen van Den Oever, sponsorspringen, een rommelmarkt en hobby/vrijetijdsmarkt. Informatie over de markt en het inbrengen van bruikbare tweedehands spullen kan al door te mailen naar dosdenoever@gmail.com.
16 juni houden we ’s middags en ’s avonds een jubileum- uitvoering waaraan alle leden zullen deelnemen. We zijn nog in onderhandeling over een gast optreden. Informatie hierover zal op facebook, hyves en in de krant komen.
17 juni sluiten we de feestelijkheden af met een reünie voor oud-leden, -leiding, -vrijwilligers en -bestuurders. Onderdeel van de reünie is een gezellige barbecue.
Kosten voor deelname aan de reünie met barbecue incl. 2 consumpties zal € 15.- bedragen. Opgave is al mogelijk via dosdenoever@gmail.com.
Wij hopen op veel deelnemers aan de reünie en willen een ieder die oud-leden kent verzoeken hen erop attent te maken.

Wilt u of uw kind op ook van de partij zijn en bent u nog geen lid schroom niet en kom twee keer gratis mee doen aan één van onze lessen. Voor ons totale lesprogramma kunt u kijken op http://www.everyoneweb.com/gvdosdenoever/
(advertentie)
Bocado mediterrane delicatessen
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi S-line 5drs
€ 4.445,-

Toyota Prius 1.8 Hybrid business Solar roof
€ 11.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Geconcentreerd achter het stuur - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...