Trouw- en Partybeurs Hollands Kroon
Uitgegeven op 09-02-2012 om 04:34  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - (Advertentie) Op zondag 12-2-12 wordt de eerste editie van de Trouw- en Partybeurs Hollands Kroon gehouden. In partycentrum Het Wapen van Holland aan de Stationsweg in Anna-Paulowna staat dan alles in het teken voor de feesten die je viert als je trouwt of wanneer je dat al jarenlang gelukkig bent. De aanvangstijd is 11:00 uur en de beurs duurt tot 17:00 uur. De toegang is gratis.Ook voor jubilarissen, jarigen en andere feestvierders

Het Wapen van Holland wordt op deze dag aangekleed door decoratiespecialist Dennis Tuls die zo letterlijk en figuurlijk zijn visitekaartje zal afgeven. In de drie zalen van het partycentrum staan verschillende bedrijven die kunnen bijdragen aan een onvergetelijke dag. Trouwkleding, ringen, muziek, fotografen, decoratie, gebak en locaties. Buiten staan mooie koetsen en luxe vervoer. Op de Trouw- en Partybeurs maak je persoonlijk kennis met de aanbieders. De bronzen, zilveren en gouden bruiloften worden niet vergeten. Want ook deze jubilea zijn het waard om gevierd te worden. Daarnaast kan je op de beurs terecht voor ieder ander feest. De standhouders vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn.

Niet duur

Een veelgehoorde misvatting is dat een mooie bruiloft of feest welhaast onbetaalbaar is. Op de Trouw- en Partybeurs zijn aanbieders voor ieders portemonnee te vinden. Graag bewijzen zij dat een prachtige dag geen vermogen hoeft te kosten. Deelnemende exposanten zullen daar met speciale aanbiedingen aan bijdragen. Dus voor ieder feest ga je zondag twaalf februari naar Het Wapen van Holland.

Meer informatie op trouwpakket.nl

(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Rav 4 Linea Sol lederen bekleding
€ 6.245,-

Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Jeugd in de Klieftstraat - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...