Kerstavond op De Marske school
Uitgegeven op 22-12-2011 om 16:32  |  link  |  bewaar  |  print

Op De Marske school werd er woensdagavond de traditionele Kerstavond gehouden. In de sfeervol versierde leshal werd om 17.00 uur gestart met het Kerstdiner.

De kinderen waren reuze enthousiast, hadden het gezellig in de klas gemaakt met lampjes een kerstboom, zelf gemaakte kerststukken en in de oudere groepen echte kaarsjes. Aan het einde van het diner was bijna alles op, een groot compliment voor de ouders die al dat lekkers weer hadden gemaakt. Als laatste kregen de kinderen van de ouderraad nog een lekker bolletje ijs met spikkeltjes of vruchtjes.


Trio met blokfluit, piano en gitaar.

Gitaar solo

De groepen 1,2 en 3

Solo op piano

Nog een solo op piano


Na het diner werd er begonnen met de kerstviering. Vele muzikale talenten brachten hun kerstmuziek ten gehore. Sommige kinderen deden klassikaal een optreden en andere weer helemaal alleen. Allemaal met het doel om de kerstsfeer een extra gezellige noot te geven als afsluiting van het jaar. Om 19.00 uur voegden vele ouders en geļnteresseerden zich bij de kinderen en werden er onder begeleiding op de piano, door een ouder, nog enkele kerstliederen gezamenlijk gezongen. Het was een super gezellige avond en rond +/- 19.30 uur ging iedereen voldaan naar huis. De mensen van De Marske school wensen iedereen een gezellige Kerst en alvast een goed 2012
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi S-line 5drs
€ 4.445,-

Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Luchtfoto - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...