Gebakkraam Haller, alweer 15 jaar in Hippolytushoef
Uitgegeven op 22-12-2011 om 17:14  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - De gebakkraam van Gerard en Arnold Haller staat alweer vijftien jaar in Hippolytushoef. De laatste drie weken van het jaar kunt u terecht voor de lekkerste oliebollen en diverse andere heerlijke bollen en flappen.

foto henk-jan wittink
"Chefkok" Gerard, hij schept op de foto juist verse krentenbollen over naar de andere pan, en zijn broer Arnold zijn inmiddels bekende gezichten op Wieringen. Zij staan hier op de diverse markten met hun gebakkraam als dat kan en in december dus rond de feestdagen sowieso. De kwaliteit van de oliebollen is prima. Zij exploiteren ook de suikerspin en het voetbalspel op Kermissen. Verder hebben de broers nog een aantal jaren met de Hobbelende Geit op de Wieringer Kermis gestaan.

Deze week zijn de folders huis aan huis verspreid. Hieronder ziet u de folder:

Als u geen bestellijst heeft ontvangen kunt u deze bij de gebakkraam afhalen. Op eerste en tweede Kerstdag zijn de gebroeders er niet. Verder kunt u alle dagen terecht tussen elf uur 's ochtends en zes uur 's middags. U kunt de folder ook uitprinten en inleveren bij de kraam op het Kerkplein in Hippo.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi S-line 5drs
€ 4.445,-

Toyota Prius 1.8 Hybrid business Solar roof
€ 11.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Mooie oude advertenties van die goede ouwe tijd - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...