HSV Wieringen HK sluit seizoen af met kampioenen en erelid
Uitgegeven op 20-12-2011 om 00:12  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Op zondag 18 december meldden zich tien leden van H.S.V. Wieringen zich bij Groote Keeten om de laatste wedstrijd van het jaar te vissen. Deze wedstrijd is een koppelwedstrijd, ook wel genoemd de Kerstkoppelwedstrijd.


Erelid Piet Du Pau

Eigenlijk is het zo dat je blind word gekoppeld aan een andere deelnemer die vis heeft gevangen, met een andere deelnemer die niks heeft gevangen.
Dus kan je met nul vissen zo maar eerste worden met je koppelmaat. Maar deze zondag was er geen visje te vangen aan het Noordzeestrand, hoge golven,veel wind, hagel en kou deden de wedstrijd de das om. Om 11.30 werd het eindsignaal gegeven en konden de tien deelnemers huiswaarts om zich op te maken voor de Kerstbroodmaaltijd 's middags in de Harmonie. Ook voor deze wedstrijd konden de bekers weer voor een jaar de kast in. Wij hopen volgend jaar deze wedstrijd wat eerder in het jaar te vissen en dan tot een beter resultaat te komen. Rond 14.00 uur was het verzamelen in ons clubhuis de Harmonie waar we met onze leden en partners elk jaar afsluiten met een Kerstbroodmaaltijd. En voor het tweede jaar werden de Kampioennen bekend gemaakt van 2011 van alle competities die er gevist zijn. Ook op deze zondag werd er voor het eerst in de geschiedenis van de visclub stil gestaan bij het eerste erelid van H.S.V.Wieringen. Het was 27 jaar geleden dat de visclub werd opgericht en de eerste Voorzitter was toen Piet Du Pau. Totaal verrast en aangedaan, werd hij vandaag in het zonnetje gezet door Voorzitter Bert van Dalen. Bert sprak lovende woorden, ook namens de leden. En natuurlijk ook niet te vergeten Zwaan Du Pau Veger die ook zeer betrokken was bij de vereniging. Zo werd er die middag nog even mooie herinneringen opgehaald. Om 16.00 uur was het tijd om de Kampioenen van 2011 te huldigen. De voorzitter sprak van een goed jaar al liet de vis het dit jaar afweten. De deelname en het plezier waren er niet minder om.

Kampioennen 2011;

Kantzeewedstrijden;

1e Peter Jongeneel;9 Punten.
2e Jan van Dijk ; 12 Punten.
3e Gert Bart ; 17 Punten.

Competitie Baarsvissen;

1e Gerard Beer; 3 Punten.
2e Jan Volkers; 6 Punten.
3e Gerrit Veger; 7 Punten.

Competitie Witvissen;

1e Gerard Beer; 5 Punten. 12.780 Gram.
2e Evert Metz ; 6 Punten. 11.380 Gram.
3e Robert Beer; 7 Punten. 11.460 Gram.

Gewicht Kampioen 2011; Gerard Beer met 12.780 Gram. Deze beker werd beschikbaar gesteld door J Veiling.

De vissers bedanken het personeel van de Harmonie voor de bediening, en voor de verzorging van de Kerstbroodmaaltijd. Het Bestuur wenst alle leden Prettige Kerstdagen en een goed 2012;

De algemeene ledenvergadering zal plaatsvinden op vrijdag 17 Februari 2012 om 20.00 uur in de Harmonie te Hippolytushoef.
(advertentie)
Gezellig tot in de late uurtjes!
(advertentie)
Occasions
Toyota Prius 1.8 Hybrid business Solar roof
€ 11.445,-

Te koop Fiat 500 bouwjaar 2014
€ 8.500,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Complete Wieringer brandweer eind jaren zestig,. - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...