Zeilles op het Amstelmeer
Uitgegeven op 19-12-2011 om 22:10  |  link  |  bewaar  |  print

WESTERLAND – Komend voorjaar starten op het Amstemeer zeillessen voor beginnes, gevorderden en kinderen. Bij Watersport Vereniging Amstelmeer kunnen liefhebbers volgens CWO normen worden opgeleid door gecertificeerde begeleiders.Kielbootlessen in de Centaur voor beginners en gevorderden.
De lessen starten in maart 2012 met 7 theorie lessen, deze worden afgesloten met een klein examen. De theorielessen worden op woensdagavond gegeven in het clubhuis op de Haukes. Vanaf 1 mei beginnen de 10 praktijklessen en deze worden gevaren op het Amstelmeer.
Inschrijving sluit op 1 februari 2012.Jeugdzeilen.
Leren zeilen in de Optimist. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen bij de watersportvereniging leren zeilen in een Optimist. De Optimist is een kleine éénmans zeilboot met één zeil. Kinderen leren hoe ze de boot moeten bedienen om daar heen te varen waar ze heen willen. Ze leren
spelenderwijs de benaming van de onderdelen aan boord, de knopen die nodig zijn om iets vast te maken en de verkeersregels die gebruikelijk zijn op het water.
De lessen beginnen in mei 2012.

Voor meer informatie en het opgeven, via de betreffende inschrijfformulieren, kunt u terecht op de site van de Watersport Vereniging Amstelmeer: www.wvamstelmeer.nl.
(advertentie)
Slagerij Ottens
(advertentie)
Sportcentrum Hippogym: voor wie fit wilt blijven!~
Occasions
Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Toyota Rav 4 Linea Sol lederen bekleding
€ 6.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Jan Woudenberg en zijn Mockin Birds - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...