Gemeenteberichten Wieringen
Uitgegeven op 12-12-2011 om 23:07  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - Gemeenteberichten Wieringen.

VRIJDAG 30 DECEMBER 2011 IS HET GEMEENTEHUIS VOOR DE LAATSTE MAAL OPEN VOOR PUBLIEK

Er is dan gelegenheid om afscheid te nemen van de gemeente en haar medewerkers.
Het gemeentehuis is die dag van 17.00 tot 19.00 uur geopend.

VASTGESTELD BESTEMMINGSPLAN HIPPOLYTUSHOEF

Burgemeester en wethouders van Wieringen maken bekend dat het bestemmingsplan Hippolytushoef op 10 november 2011 gewijzigd is vastgesteld.
Vanwege de gewijzigde vaststelling worden eerst de Provincie Noord-Holland en de Inspecteur in de gelegenheid gesteld om een aanwijzing te geven op het plan.

Vanwege de overgang van de gemeente Wieringen naar Hollands Kroon en de sluiting van het gemeentehuis te Wieringen zullen wij het vastgestelde bestemmingsplan niet direct na vrijgeving door Provincie en de Inspecteur publiceren.

U wordt daarom in een later stadium op de hoogte gebracht van de mogelijkheid tot het indienen van beroep bij de Afdeling Bestuursrechtspraak Raad van State en het treffen van een voorlopige voorziening bij spoedeisendheid.


INFORMATIE OVER BURGERZAKEN

Onderstaande informatie geldt voor alle inwoners van de gemeente Anna Paulowna, Niedorp, Wieringen en Wieringermeer. Per 1 januari 2012 fuseren deze vier gemeenten samen tot de gemeente Hollands Kroon.

Aanvragen reisdocument en rijbewijs in december 2011
In verband met de totstandkoming van de gemeente Hollands Kroon kunnen er vanaf maandag 19 december 2011 gn reisdocumenten en rijbewijzen meer worden aangevraagd bij uw gemeente. Tot en met woensdag 21 december 2011 is het wel mogelijk om met spoed een reisdocument of rijbewijs aan te vragen.

Afhalen reisdocumenten en rijbewijzen
Wanneer u een reisdocument of rijbewijs heeft aangevraagd heeft u normaal gesproken drie maanden de tijd om het document op te halen. Vanwege de fusie wordt deze termijn opgeschort. Dit houdt in dat alle aangevraagde reisdocumenten en rijbewijzen uiterlijk op donderdag 22 december 2011 moeten zijn afgehaald. Komt u na deze datum dan kunt u pas na 1-1-2012 in de gemeente Hollands Kroon een nieuw document aanvragen. Bij deze aanvraag moeten opnieuw leges betaald worden.

Gemeentehuis gesloten
Alle vier de gemeentehuizen zullen in de laatste week van 2011, van maandag 26 t/m vrijdag 30 december voor publiek gesloten zijn. We streven ernaar vanaf maandag 2 januari 2012 voor publiek te zijn geopend als gemeente Hollands Kroon.

Hippolytushoef, 13 december 2011
Drs. J. Wittink, secretaris
M.J.P. van Kampen-Nouwen, burgemeester
(advertentie)
(advertentie)
Sportcentrum Hippogym: voor wie fit wilt blijven!~
Occasions
Fiat 500 C 0.9 TwinAir 500S Cabrio Private Lease mogelijk
€ 10.450,-

Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Oude ansichtkaart - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...