So All the Matters trakteert op jubileumconcert
Uitgegeven op 12-12-2011 om 15:22  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Small Bigband So All the Matters bestaat dit jaar 25 jaar, en dat mag gevierd worden. De band geeft een jubileumoptreden op zondag 18 december van 15.00 tot 18.00 uur in Het Vikingschip. Het concert, waaraan Jeroen Zijlstra meewerkt, is gratis toegankelijk.

De 9-koppige zgn . ‘Small Bigband’ ontstond in 1986 uit het kwartet Joost Bakker uit Den Oever. Met andere muzikanten uit het pop-, kermis-, en discothekencircuit werd een gezamelijke liefhebberij uitgeoefend: lekker jazzen! De naam is de verengelste vorm van het Wieringer (en Westfriese) “zo al te met eris”, wat staat voor “zo af en toe eens” (optreden). En als dat gebeurt, dan doet deze kleine grote band -negen man en zangeres- dat met plezier en verve!

En jazz is wat So All the Matters (4 man ritme, 5 blazers, zang) ten gehore brengt: Swing - Basie - Ellington - Goodman - Blakey - Porter… vele grote nummers, allemaal speciaal voor So All the Matters gearrangeerd tot een unieke sound. De arrangementen die So All the Matters speelt zijn van de hand van Dirk Keijzer (de vaste arrangeur van grote namen zoals het Metropool orkest en Cor Bakker) en van de bandleden Gerard Hille en Jan van Deursen.Jubileumconcert met Jeroen Zijlstra
Ter gelegenheid van hun 25-jarig bestaan heeft de band een CD met maar liefst 19 nummers uitgebracht, opgenomen in de Hoornse MI5 Studios: ‘So All the Matters - 25 jaar lekker jazzen’. De band is bovendien enorm vereerd dat ze zich voor het laatste jubileumoptreden van 2011 heeft kunnen verzekeren van de medewerking van Wieringer pur-sang Jeroen Zijlstra (op trompet)! Dit concert zal zijn op zondagmiddag 18 december van 15.00 tot 18.00 en is gratis toegankelijk voor alle fans en jazzliefhebbers.

De bezetting zal op deze middag als volgt zijn: Marcia Bamberg,zang; Cees Bakker, drums; Dick Visser, tenorsax en klarinet; Gerard Hille, tenorsax; Hans Schaap, bas; Jeroen Zijlstra, trompet en bugel; Jan van Deursen, altsax en klarinet; John Numeijer, piano; Nico Bakker, trombone; en Ton Bakker, gitaar.

Het Vikingschip bevindt zich aan de Robbenoordstraat 11a te Den Oever.
Aanvang: 15.00; toegang gratis.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi S-line 5drs
€ 4.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Cees Lont