5e plaats en promotie voor Meindert Korf in gewestelijk biljartfinale
Uitgegeven op 11-12-2011 om 21:55  |  link  |  bewaar  |  print

MIDDENMEER - Steeds beter speler Meindert Korf uit Hippolytushoef heeft dit weekeinde bij de gewestelijke finale libre klein 3e klasse de hoogste toernooiserie (24 caramboles) en het hoogste partijmoyenne (6,363) gespeeld en is tevens op basis van zijn eindmoyenne van 2,696 naar de tweede klasse gepromoveerd.

Omdat hij desondanks niet meer dan 6 wedstrijdpunten behaalde werd uiteindelijk een vijfde plaats zijn deel.
In het clubgebouw van organisator b.v. Wieringermeer 85 was over drie dagen bezien de vertegenwoordiger van het district Duinstreek, de heer G. Pijnacker uit Hillegom, duidelijk de sterkste speler, hij werd terecht gewestelijk kampioen door 12 van de maximale 14 wedstrijdpunten te verzamelen en daarbij 489 van de maximaal haalbare 490 caramboles te maken, verder speelde hij een hoogste serie van 17 en ook zijn moyenne van 2,701 was ruim voldoende voor promotie naar de tweede klasse.
Op de tweede plaats eindigde N. Boon uit Krommenie (district Zaanstreek-Waterland), hij behaalde 10 wedstrijdpunten en speelde een moyenne van 2,181 en een hoogste serie van 11.
De derde plaats was voor J. Stam uit Opperdoes (district West-Friesland), hij kwam uit op 8 wedstrijdpunten en speelde een hoogste serie van 23; zijn moyenne van 2,719 was het hoogste van deze gewestelijke finale en was dus ook ruim voldoende voor promotie.
Namens het gewest West Nederland zal G. Pijnacker van 3 t/m 5 februari 2012 deelnemen aan de Nationale titelstrijd in Rumpt (N.Br.), N. Boon is daarvoor als reserve aangewezen.
(advertentie)
Koop uw mooiste plaatjes op Fotohenkjan.nl!
(advertentie)
De installateur die u nooit in de kou laat staan...
Occasions
Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Toyota Prius 1.8 Hybrid business Solar roof
€ 11.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Dirk van Duin - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...