Bouwers gaan vaart maken bij Bakker Bellis
Uitgegeven op 05-12-2011 om 12:31  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Bakkerij Bellis hoopt op 13 februari de ovens weer op te stoken. IJs en weder dienende hoopt hoofdaannemer Bouwbedrijf Hollands Kroon de verbouwing dan afgerond te hebben.


Vanuit het zolderraampje een blik op de steeg. Een deel van de voormalige kledingzaak van Nic Rezelman wordt bij de winkel getrokken. Maandag 5 december werd door loonbedrijf De Jongh de fundering uitgegraven. Chauffeur Nan de Haan had weinig ruimte om te manoeuvreren tussen de huizen door. Gelukkig lag hij al vroeg in bed zondagavond!
Foto's Henk-Jan Wittink.


Even leek het erop dat de papiermolen te traag zou werken op het Gemeentehuis. Edwin Bellis: "Complimenten voor de burgemeester en de wethouder! Zij hebben er persoonlijk voor gezorgd dat ik snel kon beginnen met de verbouwing. Gelukkig maar, ik wil half februari weer bakken".

De zolder is al klaar, hier komt straks 5000 kilo meel in een grote silo.

Voor de bouwers is het te hopen dat de vorst nog even uit het land blijft. De bakkerij is straks weer hypermodern. Edwin heeft een splinternieuwe oven gekocht zodat er straks nog meer heerlijke producten in de winkel liggen. Rechts op de foto een stukje vloer van de winkel naast de bakkerij. Bakker Bellis heeft straks veel ruimte erbij.
(advertentie)
Architecten- en ingenieursbureau W.A. De Herder bna vof
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi S-line 5drs
€ 4.445,-

Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Brug korte Afsluitdijk - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...