Dames Tonegido volledig van het veld gespeeld
Uitgegeven op 04-12-2011 om 17:58  |  link  |  bewaar  |  print

De onvolledigheid van het eerste damesteam eiste zijn tol. De dames verloren na een ruststand van 18-6 met 35-14 van Tornado.

Van te voren wist de ploeg van coach Bertus Minnus dat het enorm zwaar ging worden om overeind te blijven tegen een ploeg als Tornado. Dit werd al snel duidelijk want na zo’n 10 minuten gespeeld te hebben keken zij al tegen een grote achterstand aan. Tonegido was totaal overdonderd door het snelle spel van Tornado. De verdediging was slap en er werd nauwelijks gecommuniceerd. Waardoor Tornado veel te veel ruimte kreeg om te scoren. Ook aanvallend was het niet scherp. Tonegido was volledig de weg kwijt. De strijdlust was er wel maar in het spel was hier weinig van te zien. Zo nu en dan lieten de dames wel mooie combinaties zien, maar zij konden deze lijn niet doorzetten.

Na een korte pauze waren de dames klaar voor de tweede helft. Toch ging het spel op de zelfde voet verder. Het zat Tonegido niet mee. Er was veel balverlies en dit werd direct omgezet in een tegenaanval. De doelpunten vlogen de keepsters van Tonegido om de oren. Beide toonde zij ook mooie reddingen maar deze leken weinig te veranderen aan de stand. De dames konden elkaar moeilijk vinden en zuivere doelkansen werden afgekeurd door de scheidsrechter. Dit leidde tot grote frustraties waardoor de strijdlust en het geloof in eigen kunnen verder en verder weg zakte.

Tonegido heeft een speelsters tekort waardoor er een aantal nieuwe speelsters bij zijn gevoegd. De dames zijn nog niet goed op elkaar in gespeeld en hebben nog moeite om elkaar te vinden. Bij Tornado is dit wel anders. Die meiden vinden elkaar met de ogen dicht. Dat het hierdoor moeilijk zou gaan worden om te winnen wisten de dames van te voren. Maar een beetje tegenstand wilden we ze wel bieden. Helaas mocht dit vandaag niet zo zijn. Aldus Tonegido.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi S-line 5drs
€ 4.445,-

Te koop Fiat 500 bouwjaar 2014
€ 8.500,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Jan Luijt valt om met kraan - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...